Helhedsrådgivning

Del siden på facebook
Helhedsrådgivning

Tiderne skifter og nye produkter finder konstant vej til den finansielle produktpallette. Det giver nye muligheder, og derfor ser Nykredit Erhverv finansiel rådgivning i et bredt perspektiv.

Med helhedsrådgivning kommer vi hele vejen rundt om vores kunders faste ejendom og eventuelt egen økonomi. Herved afdækker vi behov og mulige løsninger inden for både finansiering, forsikring og investering.

Skræddersyet rådgivning tilpasset dine behov

Med udgangspunkt i fast ejendom, ser vi både på hele den samlede balance og virksomhedens cashflow. Et sådan billede af økonomien gør os i stand til at rådgive om de mange muligheder, der er for at sammensætte en fleksibel løsning, der stemmer overens med virksomhedens behov og holdning til risiko.

Din risikoprofil er afgørende

Helhedsrådgivning omfatter blandt andet en kortlægning af din likviditet, værdipapirportefølje, valutastrømme og låneportefølje. Det giver et overblik over de samlede finansielle risici. Kendskab til balancens sammensætning og din risikoprofil er afgørende for, at vi kan tilbyde den mest optimale løsning.

Samspil med din personlige økonomi

Sideløbende med dine behov som erhvervskunde kan vi ud fra dine personlige interesser rådgive om de økonomiske muligheder. Eventuelt i samspil med den løsning, vi finder optimal for virksomheden.

 

Bliv kontaktet

Jeg vil kontaktes om:
Branche
 

Nykredit ErhvervsnytModtag nyheder, rådgivning og aktuelle anbefalinger om finansielle forhold og den økonomiske situation.