Rådgivning til almene boligorganisationer

Rådgivning til almene boligorganisationer

Nykredit har igennem mange år været en stærk finansiel sparringspartner for de almene boligorganisationer.

I Nykredit er vi bevidste om, at der er mange hensyn at tage som almen boligorganisation, før den endelige beslutning om valg af lånetype eller investering træffes. Alment boligbyggeri er desuden en af de boligformer i Danmark, der lovgivningsmæssigt er reguleret stramt. Vi har stor er faring med rådgivning af almene boligorganisationer og hjælper jer gerne med både den finansielle rådgivning og de lovmæssige krav, I skal være opmærksomme på.

Rådgivning - ét dedikeret kundeteam
I Nykredit bliver I tilknyttet et fast, dedikeret kundeteam, der har et indgående kendskab til jeres  boligorganisation og de udfordringer, I står med – både i dagligdagen og i forhold til fremtiden.

Vi tilbyder:

 

Vi følger udviklingen for jer
Ændringer i markedssituationen eller lovgivningen kan have betydning for, hvilke typer af lån, der er de mest optimale for jeres boligorganisation. Vi har fingeren på pulsen i forhold til begge områder – og vi vil rigtig gerne hjælpe jer med at skabe et overblik, så I føler, I træffer jeres beslutninger på et trygt og oplyst grundlag.


*Der kan være lovmæssige begrænsninger i almene boligafdelingers lånemuligheder. Nykredit står naturligvis til rådighed for råd og vejledning.

Bliv kontaktet

Foreningskonto

Få styr på foreningens indtægter og udgifter.

 

Nykredit ErhvervsnytModtag nyheder, rådgivning og aktuelle anbefalinger om finansielle forhold og den økonomiske situation.

 

Andelsboliglån

Nykredit har gode løsninger til dig, som er andelshaver