Har du brug for nyt produktionsudstyr?

Har du brug for nyt produktionsudstyr?
De fleste virksomheder gennemlever både konjunktur-udsving og organisatoriske forandringer. Uanset branche skal virksomhedens likviditet være i balance. Investeringer i produktionsapparat vejer tungt i budgettet, hvorfor mange virksomheder har gavn af en fleksibel finansiering, der tilgodeser både kort- og langsigtede drifts- og udviklingsbehov.
 
Spar på kassekreditten
Leasing af produktionsmaskiner og -anlæg er en 100 % fleksibel finansieringsform. Når du leaser, undgår du at binde kapital og dermed likviditet i maskiner.
 
Virksomheden får samtidig fuld brugs- og råderet over maskinen eller anlægget. Leasing er oftest en mere rentabel finansiering end kassekredit, når det handler om at sikre et veltrimmet og lønsomt produktionsapparatet, tilpasset virksomhedens aktuelle situation.
 
Finansiering over hele linjen
Hos Nykredit Leasing kan du finansiere alle typer af produktionsudstyr, lige fra mindre, enkeltstående maskiner eller internt transportmateriel til komplette pakke- og produktionslinjer.
 
Har du brug for nyt produktionsudstyr?
Nykredit Leasing hjælper dig gerne med at sammensætte den finansieringsløsning, der er bedst for dig. Vi giver nemlig kvalificeret rådgivning og tilbyder finansieringsløsninger, der er skræddersyet til dit behov. Nykredit Leasing finansierer de fleste former for rullende materiel – både nyt og brugt.

Leasing frigiver likviditet

Dianalund Maskinstation begyndte for mere end 10 år siden at lease maskiner og er fortsat en flittig bruger af finansieringsformen.

 

Fordele ved leasing

- Begrænsede etableringsomkostninger 
- Undgå at binde kapital i aktiver 
- Bevar den fulde brugsret over aktivet 
- En løsning, der er tilpasset indtjening og levetid
- Løbende skattemæssig driftsudgift i stedet for en stor anlægsinvestering
- Oplagt finansieringsform, hvis virksomheden står overfor et generationsskifte

Kontakt Nykredit Leasing

 

Få et leasing tilbud

Få et leasingtilbud inden for 24 timer.

 

Søger du brugt udstyr?

Vi finansierer gerne brugt udstyr. Få at vide, hvad vi har på lager.