Få større økonomisk frihed med leasing

Tilføje siden i foretrukne Udskriv denne side
Nykredit Leasing - Leasing til landbrug og landbrugsmaskiner

At drive et moderne landbrug og anskaffe nye landbrugsmaskiner er meget kapitalkrævende. Derfor vælger mange landmænd i dag at lease maskinerne. Ved leasing kan du bruge kapitalen andre steder i bedriften. Og i takt med at din landbrugsmaskine tjener penge til dig, kan du betale din leasingydelse.

Høst likviditet
De naturlige sæsonudsving i landbruget øger behovet for en fleksibel finansiering af bedriften, lige fra såsæd til mejetærskere. Vi kender arbejdsgangen i landbruget, og tager højde for de faktorer, der gør sig gældende i branchen. Vi tilbyder eksempelvis finansieringsløsninger og leasing, hvor afdragene er tilpasset likviditeten. Vi har et bredt samarbejde med forhandlere i Danmark, og finansierer alt maskinel uafhængig af mærke.

Maskinfællesskab og generationsskifte
I relation til traditionelle driftsløsninger i landbruget, som maskinfællesskaber og generationsskifter, kan leasing være en fordel for alle parter.

Har du brug for nyt udstyr?
Vi hjælper dig gerne med at sammensætte den finansieringsløsning, der er bedst for dig. Vi giver nemlig kvalificeret rådgivning og tilbyder finansieringsløsninger, der er skræddersyet til dit behov. Nykredit Leasing finansierer de fleste former for landbrugsmaskiner – både nye og brugte.

Kontakt Nykredit Leasing

 

Søger du brugt udstyr?

Vi finansierer gerne brugt udstyr. Få at vide, hvad vi har på lager.

 

Lad pengene arbejde i driften

Det kræver kapital at købe maskiner og drive landbrug. Derfor vælger mange landmænd at lease maskinerne.