Godt bænket blandt Bobcats!

Godt bænket blandt bobcats!

Nykredit Leasing til åbent hus hos Svenningsens Maskinforretning A/S

Svenningsens er en af Danmarks største leverandører af professionelle maskiner og tilbehør til pleje og vedligeholdelse af vej- og græsarealer samt entreprenørmaskiner. Svenningsens leverer til hele Skandinavien og forhandler de mest attraktive produkter på markedet.

Ikke mindst når det gælder salg af de kendte Bobcat entreprenørmaskiner har Nykredit Leasing og Svenningsens et tæt samarbejde om finansieringen, ligesom virksomheden generelt er flittige brugere af vores forhandlersystem. Derfor er det kun naturligt, at vi støtter deres åbent hus.

Den 5. og 6. april 2017 er vi derfor bænket blandt Bobcats i hallen, mens vi udbygger samarbejdet med Svenningsens og derudover tilbyder deres kunder rådgivning om, hvordan de kan skaffe luft i budgettet med leasingprodukter og skræddersyede finansieringsløsninger.

For Nykredit Leasing er det altid inspirerende at være med i forreste linje og møde vores forhandleres kunder ansigt til ansigt. Vi oplever en stigende interesse for vores finansieringsløsninger, ligesom Svenningsens selv er inde i en periode med stærk vækst.

Besøg forhandleren her


  

Følg Nykredit Leasing
Følg os på LinkedIn og få besked, når vi poster spændende nyheder. Du skal bare klikke på Følger-knappen. Du kan til enhver tid stoppe med at følge os.

Del nyheden
Du kan dele nyheden med én eller flere personer i dit netværk på LinkedIn ved at klikke på Del-knappen. På den måde får flere glæde af informationen.

Leasing - noget for dig?

Kan du svare ja til spørgsmålene? Så er leasing noget for dig.
 
- Vil du undgå at binde kapital i udstyr? 
- Vil du bevare den fulde brugsret over udstyret? 
- Ønsker du en løsning, der er tilpasset indtjening og levetid? 
- Ønsker du en løbende skattemæssig driftsudgift i stedet for en stor anlægsinvestering?
 

 

Få et leasing tilbud

Få et leasingtilbud inden for 24 timer.

 

Søger du brugt udstyr?

Vi finansierer gerne brugt udstyr. Få at vide, hvad vi har på lager.