Nykredit Bådlån

Nykredit Bådlån  | Nykredit Leasing

Traditionelt har finansiering af lystbåde været foretaget ved blancolån, boliglån eller egne midler. Nykredit Leasing tilbyder nu skræddersyede bådlån til nye og brugte sejl- og motorbåde til kreditstærke kunder i danske farvande.

Danskerne, der vil gøre drømmen om en båd til virkelighed, kan nu få båden finansieret via et Nykredit Bådlån.

”Flere og flere kunder efterspørger et lån til båden, og bådlånet skal imødekomme den efterspørgsel,” siger Mik Kristensen, direktør i Nykredit Leasing.

Når sejlere med båddrømme kommer til Nykredit Leasing, møder de et bådteam, der kan hjælpe med alle dele af bådkøbet fra vurdering til selve finansieringsaftalen.

”Med et dedikeret bådteam, der har stor erfaring i både og finansiering, er vi en solid rådgiver i alle bådkøbets faser,” siger Mik Kristensen.

”Vores nye bådlånsprodukt er tilpasset bådens værdi og levetid. Og idet der tages pant i båden og er et krav om en udbetaling på min. 25%, kan vi give kunderne attraktive renter. Vi hjælper gerne med det praktiske omkring bådhandlen, og vores bådteam har stor erfaring fra mange år i branchen,” siger Mik Kristensen.


  

Følg Nykredit Leasing
Følg os på LinkedIn og få besked, når vi poster spændende nyheder. Du skal bare klikke på Følger-knappen. Du kan til enhver tid stoppe med at følge os.

Del nyheden
Du kan dele nyheden med én eller flere personer i dit netværk på LinkedIn ved at klikke på Del-knappen. På den måde får flere glæde af informationen.

Leasing - noget for dig?

Kan du svare ja til spørgsmålene? Så er leasing noget for dig.
 
- Vil du undgå at binde kapital i udstyr? 
- Vil du bevare den fulde brugsret over udstyret? 
- Ønsker du en løsning, der er tilpasset indtjening og levetid? 
- Ønsker du en løbende skattemæssig driftsudgift i stedet for en stor anlægsinvestering?
 

 

Få et leasing tilbud

Få et leasingtilbud inden for 24 timer.

 

Søger du brugt udstyr?

Vi finansierer gerne brugt udstyr. Få at vide, hvad vi har på lager.