Om Nykredit Leasing

Generel hjælp til Nykredit Online Tilføje siden i foretrukne Udskriv denne side
Om Nykredit Leasing

Nykredit Leasing A/S er et selvstændigt datterselskab i Nykredit koncernen. Virksomheden blev etableret i 2001 og har i dag knap 55 medarbejdere. Vores kontor ligger i Søborg ved København.
 
Hvad laver vi?
Vi har i Nykredit Leasing A/S specialiseret os i finansiel leasing til erhvervskunder – specielt indenfor brancherne landbrug, transport, entreprenør, industri, taxi og endelig varevogne og biler. Udover leasing laver vi også lån. Så med udgangspunkt i kundens behov kan vi sammensætte en individuel og fleksibel finansiering.
 
Vi samarbejder desuden med en række forhandlere og importører af diverse former for maskinel og køretøjer, og tilbyder derigennem vores løsninger.
 
Erfarne branchefolk
Vores konsulenter er erfarne branchefolk med en handlekraftig organisation og en stærk kapitalpartner i ryggen. Det betyder, at du får en kyndig og hurtig sagsbehandling, samt et gennemarbejdet og skræddersyet finansieringstilbud.
 
Vores mål
Det er vores mål, at være det mest kompetente finansieringsselskab inden for de områder, vi beskæftiger os med, så vi kan give vores kunder størst mulig økonomisk handlefrihed.

Kontakt Nykredit Leasing

 

Få et leasing tilbud

Få et leasingtilbud inden for 24 timer.

 

Leasing - noget for dig?

Kan du svare ja til spørgsmålene? Så er leasing noget for dig.
 
- Vil du undgå at binde kapital i udstyr? 
- Vil du bevare den fulde brugsret over udstyret? 
- Ønsker du en løsning, der er tilpasset indtjening og levetid? 
- Ønsker du en løbende skattemæssig driftsudgift i stedet for en stor anlægsinvestering?