Nemmere at betale fra mobilen

Del siden på facebook Generel hjælp til Nykredit Online Tilføje siden i foretrukne Udskriv denne side

11.04.12

Brug mobilen til at forny fitnessabonnementet under et cafébesøg, eller overfør til vennen, der netop har lagt ud for den fælles fødselsdagsgave. Hurtigt og enkelt.

Nykredit har udviklet en ny generation mobilbank med fokus på en enkel, hurtig og sikker løsning til at overføre penge til de modtagere, som man på forhånd selv har oprettet og godkendt med NemID i netbanken. Når man fremover skal overføre penge til disse konti via mobilen, kan man klare det uden at finde nøglekortet frem. Med få klik er betalingen gennemført.

Thomas Egede Kragh, underdirektør i Nykredit Digitale Medier fortæller:

- Banken er for længst flyttet ind på mobilen, og det øger kravene og
forventninger til, hvad en mobilbank kan. Med de nye betalingsmuligheder i Nykredits mobilbank, bliver nemmere for vores kunder at klare deres daglige økonomi. Kunderne får mulighed for at lave mobilbetalinger på en nem og sikker måde, der er baseret på kendte teknologier som netbank og NemID, siger han.

Danmarks bedste netbank går på mobilen
Nykredits netbank er i både 2010 og 2011 af Tænk Penge blevet kåret som Danmarks bedste. Flere af de fremhævede funktioner – heriblandt Forbrugsoverblikket - er i dag også tilgængelige i Nykredits mobilbank, og med nyt design og de nye mobile betalingsmuligheder vokser ambitionerne for Nykredits mobilbank. Blandt de andre nye muligheder i mobilbanken er også, at man med NemID ved hånden kan betale regninger og overføre penge – fuldstændig som i netbanken.

- Med mobilbetalingerne tager vi et stort skridt, og vi er overbevist om, at de enkle, sikre og brugervenlige løsninger dækker vores kunders behov og forventninger til Danmarks bedste netbank – også på mobilen, siger Thomas Egede Kragh.


Kontakt
For yderligere oplysninger kontakt venligst underdirektør Thomas Egede Kragh, Nykredit Digitale Medier, tlf. 51 39 33 47 eller Kommunikationsafdelingen, tlf. 44 55 14 68.

  

Hent pressemeddelelsen som pdf:

 

Nyhedsservice

Modtag en mail, hver gang Nykredit udsender en ny pressemeddelelse.
 

Arkiv

Oversigt over pressemed- delelser fra 2002 til 2014.