Budgetskema

Del siden på facebook Udskriv denne side
Hent gratis budgetskema

Udarbejdelse af et budgetskema sikrer dig et overblik over din privatøkonomi og giver dig en idé om, hvordan din økonomi hænger sammen.

Et budget kan udarbejdes med forskelligt detaljeringsniveau, i forhold til hvor præcist et overblik du ønsker over din økonomi. Nykredit tilbyder 3 forskellige budgetværktøjer, der hver har deres styrker. Nedenfor finder du en kort beskrivelse af de 3 værktøjer, så du kan finde det, der passer til dine behov.

Smartbudget - det hurtige budgetskema (Vinder aF IMA™ Internet Award i 2009)

Har du svært ved at få overblikket over dit budget? Kan du heller ikke huske, hvor meget I betaler til varme og institutionspladser? Prøv Nykredits Smartbudget. Vi har udfyldt de blanke felter for dig, og gjort budgetlægning nemt og overskueligt.

Nykredits Smartbudget vandt i 2009 Interactive Media Awards™ for "Outstanding Achievement" i kategorien Banking. 

Kvikbudget - Excel baseret (Testvinder i forbrugermagasinet Tænk Penge)

Har du brug for et nemt værktøj til at lægge dit månedlige budget, skal du vælge Nykredits Excel baserede Kvikbudget. Du får et hurtigt overblik over din økonomi og kan beregne dit behov for en kassekredit.

Forbrugermagasinet Tænk Penge har i december 2012, testet 13 gratis online budgetværktøjer. Den samlede vurdering faldt ud til Nykredits fordel. Nykredits Kvikbudget blev vurderet som "et godt budgetværktøj til den øvede bruger af budgetter", og de "avancerede hjælpefunktioner skaber mulighed for hurtig og effektiv budgetlægning" skriver Tænk Penge.

Privatbudget - det avancerede budgetskema

Står du overfor store ændringer i din økonomi, skal du vælge Nykredit Privatbudget. Resultaterne beregnes på helårsbasis.

Bliv kontaktet

Jeg vil kontaktes om:
 

Forbrugsoverblik - se dit forbrug i farver

 

Tilmeld nyhedsbrev

  • Nyheder fra Nykredit
  • Aktuelle låneanbefalinger
  • Gode råd til din privatøkonomi