Resultat af rentetilpasning januar 2014

Rentetilpasning auktioner

F1-renten på 8-dages auktionen endte på 0,25% - det vil sige 0,11 procentpoint lavere end sidste år – og F1-renten sætter dermed ny bundrekord.

Boligejere med F1-lån kan derfor se frem til endnu et år, hvor afdraget på lånet er meget højt. En lav rente giver en lav ydelse, og du har dermed virkelig gode muligheder for at afdrage på anden og dyrere gæld eller spare op til din pension.

Boligejere med F3-lån får de næste tre år en rente på 0,67%. Renten på F5-lånet landede på 1,32%. Disse låntagere vil opleve et betydeligt fald i rente og ydelse.

Renten er fastlagt ud fra et vægtet gennemsnit af de kurser, som Nykredit har opnået på auktion for de pågældende obligationer i perioden fra den 18. november 2013 til og med den 27. november 2013.

 

Her kan du se, hvad resultatet betyder for ydelsen på F1, F3 og F5 Tilpasningslån i danske kr., samt F1 Tilpasningslån i euro.

Tallene er beregnet på baggrund af et eksisterende lån med en restgæld på 1 mio. kr., løbetid 30 år, bidragssats på 0,6%, kursfradrag på 0,10 kurspoint, rentetilpasning pr. 1. januar 2014 og efter 30,7% skat.

Dato: 27. november 2013

Følg udviklingen i dagens auktionskurser fra den 18. november

SDO-tilpasningslån fra kapitalcenter H i danske kroner
SDO-tilpasningslån fra kapitalcenter H i euro
RO-tilpasningslån fra kapitalcenter D i danske kroner
RO-tilpasningslån fra kapitalcenter D i euro
Variabelt forrentede Ciborlån
 

Jeg vil gerne kontaktes

Jeg er
privatkunde
erhvervskunde
 
 

Dit Boligoverblik

Få et overblik over relevante informationer om din bolig fx:

  • Salgs- og prisudvikling i dit område
  • Estimater på energiforbedringer
  • Estimeret energiforbrug

Indtast din adresse