Forenet kan vi mere

For kunderne. For samfundet. For land og for by.

I Nykredit er vi ikke som de andre. Jo, vi er en bank. Og jo, vi er et realkreditinstitut. Men vi adskiller os på et punkt: Vi er ejet af en forening af kunder.

I Nykredit tror vi på hele Danmark og ser det som vores særlige ansvar at være der, hvor danskerne har brug for os. I by og på land. Til hver en tid. Og fordi vi er foreningsejede kan vi som noget særligt give tilbage til kunderne, når det går godt i forretningen.

Forenet kan vi ganske enkelt mere for kunderne og for samfundet.

 

Mere for kunderne

I Nykredit vil vi skabe overblik, muligheder og tryghed for vores kunder. Vi vil engagere os i, hvad de drømmer om, og hvad der bekymrer dem – så vi sammen kan finde de rigtige løsninger. Og fordi vi er foreningsejede, kan vi som noget helt særligt give tilbage til kunderne, når det går godt.

Forenet kan vi mere for kunderne.

Mere for samfundet

I Nykredit tror vi på hele Danmark. Vi er ejet af en forening af boligejere og virksomheder, der bor og driver virksomhed i hele landet, og så er vi Danmarks største udlåner. Vi ser det som vores særlige ansvar at være tilstede med økonomiske løsninger, der hvor danske boligejere og danske virksomheder, har brug for det. I by og på land. Til hver en tid.

Forenet kan vi mere for samfundet.