Nykredit er partner ved OL i Tokyo

Ingen vinder alene

Vi er lige så vilde med OL som dig! Og sammen med Team Danmark, Salling Group, Arla, ISS, Ørsted og DIF, bakker Nykredit dansk idræt op som partnere ved OL i Tokyo.

Derfor vil du se os dele vores begejstring for og støtte til de danske atleter og hele fællesskabet bag dem - det gør vi online, på dine mælkekartoner, i dit supermarked, ved dit busstoppested og mange andre steder. Vi glæder os til at heppe på vores danske stjerner til OL sammen med dig.

Del din opbakning til de danske atleter

Vil du give Lasse Norman Hansen et klap i ryggen eller heppe Sara Slott Petersen til sejr? Nu har du mulighed for at sende en personlig hilsen til din yndlingsatlet.

Du kan dele din opbakning på hjemmesiden "Ingen vinder alene" her:

Del din hilsen

Mød nykredit'ere, der gør en forskel i foreningslivet

Lenas hjerte banker for håndbolden

Lena Palsgaard er en af de mange Nykreditere, der har lagt uendeligt mange timer i det frivillige arbejde i danske idrætsklubber. Nykredit er partner ved OL i Tokyo, og vi er vilde med de sportslige ildsjæle, der vier fritiden til det lokale foreningsliv.

Læs om Lenas håndbold-passion

Randi brænder for svømningen

Til dagligt arbejder Randi Hejbroch som seniorsupporter hos Nykredit i Taastrup. I fritiden er hun holdleder for et svømmehold, hvor hendes 15-årige søn Simon svømmer på eliteplan. Sammen med en styrke af ukuelige frivillige er hun med til at sikre, at danske talenter kan nå frem til toppen.

Læs om Randis passion for svømning

En weekendtur blev til 15 år som frivillig i Haderslev Badmintonklub

Hans Henning Boysen skulle bare yde ekstra hjælp på sidelinjen, da sønnen skulle med badmintonholdet til turnering i København. Men da weekenden var slut, vendte han tilbage til Sønderjylland med mod på mere. Mød vores chefkoordinator i region Syddanmark, som er en af de mange Nykreditere, der er rygraden i dansk foreningsidræt.

Læs om Hans Hennings passion her

Mere om vores foreningsejerskab