Nykredit er partner ved OL i Tokyo

Forenet kan vi mere

Nykredit er Danmarks eneste foreningsejede bank, og det er ingen hemmelighed, at vi er vilde med foreninger. Vi er vilde med det, en forening kan gøre: Nemlig at være en stærk støtte i ryggen og en kraft, der sikrer de fælles interesser.

Nykredit støtter de danske OL-atleters vej mod Tokyo 2020, for forenet kan vi mere. Kom så Danmark!

Mere om OL 

Du kan læse meget mere om de danske atleter på det officielle danske OL-website.

Gå til OL.dk

Lenas hjerte banker for håndbolden

Lena Palsgaard er en af de mange Nykreditere, der har lagt uendeligt mange timer i det frivillige arbejde i danske idrætsklubber. Nykredit er partner ved OL i Tokyo, og vi er vilde med de sportslige ildsjæle, der vier fritiden til det lokale foreningsliv.

Læs om Lenas håndbold-passion

Randi brænder for svømningen

Til dagligt arbejder Randi Hejbroch som seniorsupporter hos Nykredit i Taastrup. I fritiden er hun holdleder for et svømmehold, hvor hendes 15-årige søn Simon svømmer på eliteplan. Sammen med en styrke af ukuelige frivillige er hun med til at sikre, at danske talenter kan nå frem til toppen.

Læs om Randis passion for svømning

En weekendtur blev til 15 år som frivillig i Haderslev Badmintonklub

Hans Henning Boysen skulle bare yde ekstra hjælp på sidelinjen, da sønnen skulle med badmintonholdet til turnering i København. Men da weekenden var slut, vendte han tilbage til Sønderjylland med mod på mere. Mød vores chefkoordinator i region Syddanmark, som er en af de mange Nykreditere, der er rygraden i dansk foreningsidræt.

Læs om Hans Hennings passion her

Mere om vores foreningsejerskab