Aktieteam på udenlandske aktier

I Nykredit Asset Management har vi mange års erfaring med aktieinvestering, og vi har altid dedikeret betydelige ressourcer til forvaltningen af udenlandske aktier. Aktieteamet består af rutinerede porteføljemanagere, hvor aktieudvælgelsen bygger på en teambaseret tilgang.

Morten Gregersen, Afdelingsdirektør

Morten Gregersen kom til Nykredit Asset Management i 2011 efter opkøbet af Amber. Morten var ledende partner og investeringsansvarlig hos Amber. Han har mere end 14 års aktieerfaring og har bl.a. arbejdet som analytiker hos Handelsbanken i New York. Morten er CFA.

Paulo Kol, Senior Porteføljemanager

Paulo kom til Nykredit Asset Management i 2015. Inden Paulo kom til Nykredit, var han ansat i Credit Suisse, London, som finansanalytiker og Vice President. Paulo er uddannet MSc. i økonomi fra Universidade do Minho og har en diplomuddannelse i forretningsledelse.

Christian Neble Hansen, Senior Porteføljemanager

Christian Neble Hansen kom til Nykredit Asset Management i 2011 efter opkøbet af Amber. Derudover har han arbejdet i Gudme Raaschou Bank. Christian er cand.merc. (FIR).

Kasper Illemann Hansen, Porteføljemanager

Kasper Illemann Hansen har været i Nykredit siden 2008 og blev tilknyttet Nykredit Asset Management i 2012. Han blev optaget på Nykredits Graduateprogram og tilknyttet Trading, og i 2015 blev Kasper en del af det udenlandske aktieteam. Kasper er uddannet cand.merc. (MAT).

Morten Borg, Chefporteføljemanager

Morten kom til Nykredit Asset Management i 2015. Inden Morten kom til Nykredit var han ansat i Jyske Invest som ledende porteføljemanager på globale aktiestrategier. Morten har 18 års erfaring i industrien og er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet.

Anders Rytter Bockhahn, Porteføljemanager

Anders blev ansat i Nykredit Asset Management i august 2018. Anders kommer fra en lignende stilling i PFA, og var før PFA, 10 år i Bankinvest i forskellige PM roller.

Mark Horup Sørensen, Porteføljemanager

Mark kom til Nykredit Asset Management i 2016, hvor han blev optaget på Nykredits Graduateprogram og samtidig tilknyttet Trading. Mark har tidligere været ansat som student i Nordea Asset Management og Nykredit Koncernøkonomi. Mark er uddannet Cand.merc.(FIR) fra Copenhagen Business School.

Andre kompetenceområder

I Asset Management leverer vi produkter inden for en række forskellige kompetenceområder. Læs nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig.