Team for Danske obligationer

I Nykredit Asset Management har vi mange års erfaring med obligationsforvaltning, og vi har altid dedikeret betydelige ressourcer til forvaltningen af danske obligationer.

Henrik Jørgensen, Head of Fixed Income

Henrik har arbejdet som obligationsforvalter i Nykredit Asset Management siden 2000. Tidligere har Henrik bl.a. været obligationsanalytiker i Danske Bank og ABN Amro, og han har en uddannelse som cand.scient.oecon. fra Århus Universitet i 1992.

Nicolai Kjer Rasmussen, Chefporteføljemanager

Nicolai har arbejdet som porteføljemanager i Nykredit Asset Management siden 2006, og han var tidligere risk manager i Nykredit Bank. Nicolai har derudover også været ansat som økonom hos Realkredit Danmark. Han er uddannet cand.merc. (FIR) fra Handelshøjskolen i Århus i 2000.

Tormod Hagen, Senior Porteføljemanager

Tormod er obligationsforvalter i Nykredit Asset Management, hvor han kom til i 2007. Tidligere har Tormod været porteføljemanager i Nykredit Portefølje Administration, og han er uddannet cand.merc. (AEF) fra Handelshøjskolen i København i 2006.

Carsten Lundtoft, Senior Porteføljemanager

Carsten har været porteføljemanager i Nykredit Asset Management siden 2011. Tidligere har han været ansat som obligationsanalytiker i Jyske Bank og Nationalbanken. Carsten er cand.merc. (FIN) fra Handelshøjskolen i Århus i 2008.

André Wirth, Senior Porteføljemanager, CFA

André kom til Nykredit Asset Management i 2015. Han har været ansat i Nykredit siden 2011, hvor han tidligere har arbejdet i Corporate Institutional Banking og Nykredit Markets. Inden André kom til Nykredit var han ansat i Saxo Bank Schweiz som Head of Institutional Account Management. André er uddannet lic.rer.pol. fra universitetet i Bern i 2003.

Andre kompetenceområder

I Asset Management leverer vi produkter inden for en række forskellige kompetenceområder. Læs nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig.