Årets Ejerleder 2016: Marie-Louise Bjerg og Lars Bjerg fra Mountain Top Industries ApS

Marie-Louise og Lars Bjerg, ejerlederne bag Mountain Top Industries ApS, er blevet kåret som Årets Ejerleder 2016 hos PwC i Hellerup. Med deres fremsyn, kundefokus og uovertrufne lederegenskaber har de skabt et væksteventyr som specialleverandør til pick-up-biler.

Finanskrisen gav ejerlederne og ægteparret Marie-Louise og Lars Bjerg en mavepuster med et fald i omsætningen på 60 % i deres fælles virksomhed Mountain Top Industries.

Udviklingen blev vendt med en god ledelses- og udviklingsmodel samt et stærkt kundefokus rettet mod ét enkelt kundesegment, hvilket i dag har ført til en position som markedsleder i Europa. De seneste seks til syv år er det gået stærkt med væksten, og virksomheden har ottedoblet sit bruttoresultatet siden 2009, mens antallet af medarbejdere er steget fra 20 til 170.

”Vinderen har formået at overleve nogle hårde år under krisen, og efter en stor indsats, hvor der blev skåret ind til benet forretningsmæssigt, har de kunnet accelerere ud af krisen med fuld fart. Tillykke til Marie-Louise og Lars Bjerg, der er velfortjente vindere af Årets Ejerleder 2016,” siger Jesper Møller Langvad, partner og SMV-markedsleder i PwC.

Vinderen har formået at overleve nogle hårde år under krisen, og efter en stor indsats, hvor der blev skåret ind til benet forretningsmæssigt, har de kunnet accelerere ud af krisen med fuld fart. Tillykke til Marie-Louise og Lars Bjerg, der er velfortjente vindere af Årets Ejerleder 2016

Jesper Møller Langvad, partner og SMV-markedsleder i PwC.

Kundefokus er den vigtigste del af opskriften på succes

Hos Mountain Top Industries søger man hele tiden at optimere den værdi, som kunden oplever.

Derfor er kundefokus og -tilfredshed ikke kun i fokus til direktionsmøderne, men i ligeså høj grad omdrejningspunktet for medarbejderne i produktionshallen.

”Marie-Louise og Lars Bjerg har skabt en virksomhed, hvor høj kvalitet, kreativitet og effektivitet er i højsædet. Med en stærk forståelse for vigtigheden af et tæt kundesamarbejde og en innovativ ledelse har de skabt et reelt væksteventyr og er de helt rette vindere af Årets Ejerleder 2016,” siger Mogens B. Sørensen, regionsdirektør i Nykredit.

Marie-Louise og Lars Bjerg har skabt en virksomhed, hvor høj kvalitet, kreativitet og effektivitet er i højsædet. Med en stærk forståelse for vigtigheden af et tæt kundesamarbejde og en innovativ ledelse har de skabt et reelt væksteventyr og er de helt rette vindere af Årets Ejerleder 2016

Mogens B. Sørensen, regionsdirektør i Nykredit.

Kom tættere på Danmarks bedste ejerledere

Kom tættere på Årets Ejerleder 2016, regionsvindere og finalister og få inspiration til, hvordan du fortsat kan udvikle din forretning. Se filmene med Danmarks dygtigste ejerledere, der fortæller om deres virksomhed, og hvordan de tackler morgendagens udfordringer.
Se mere om Danmarks bedste ejerledere.