Årets Ejerleder 2018

Ejerledede virksomheder udgør tæt på 80% af dansk erhvervsliv og er en vigtig virksomhedsgruppe i Danmark. PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans har fornøjelsen af at invitere dig til kåringerne af Danmarks dygtigste ejerledere ved Årets Ejerleder 2018.

Vær med til at kåre Danmarks dygtigste ejerledere

Vil du høre inspirerende oplæg om, hvordan nogle af Danmarks førende ejerledere arbejder med at skabe tillid til deres kunder og medarbejdere og vil du netværke med andre ejerledere? Så tilmeld dig kåringen af Årets Ejerleder, og glæd dig allerede nu til en række spændende oplæg.

Regionale kåringer:

23. oktober, Sjælland
24. oktober, Hovedstaden
25. oktober, Fyn
29. oktober, Sydjylland
30. oktober, Vestjylland
31. oktober, Østjylland
1. november, Nordjylland

Landskåring:

8. november, København

Læs mere og tilmeld dig kåringerne her

Årets tema: Tillid

I år sætter vi fokus på tillid, da tillid skaber sammenhængskraft og bidrager til vækst og udvikling. 

Derfor bliver der i stigende grad behov for, at også erhvervsledere er med til at øge sammenhængskraften såvel globalt som lokalt ved bl.a. at markere sig mere direkte i den offentlige debat, mere åbenhed om ”ordentlighed” på parametre rundt om virksomhedens kernedrift, så som miljø, ligestillingsforhold og samfundsansvar såvel lokalt som globalt.

Vi tror på, at fremtidens vindere er dem, der lykkes med at skabe tillid til deres kunder, medarbejderne og øvrige stakeholders, derfor har vi valgt tillid som årets tema i Årets Ejerleder 2018.