Ejerlederanalysen 2019

Ejerlederanalysen 2019 er baseret på 1.002 besvarelser fra danske ejerledere. Det er dermed den mest repræsentative analyse, der findes af ejerlederne i Danmark.

Hent Ejerlederanalysen

Hvem er de danske ejerledere, og hvad kendetegner dem? Det får du svar på i Ejerlederanalysen, som i år også fokuserer på ejerledernes holdning til bæredygtig omstilling, tid og fritid. Ejerlederanalysen er gratis, og du kan hente den her.

Hent Ejerlederanalysen

Ejerledere: Iværksættergenet går i arv

Syv ud af ti ejerledere vil gerne have, at deres børn går iværksættervejen. Til gengæld er det kun hver tredje, der ønsker, at næste generation skal overtage den virksomhed, de selv har bygget op.

Læs mere om ejerlederne

Ejerledere vil ofre indtjeningen for miljøet

Tre ud af fire danske ejerledere er villige til at miste indtjening for at lave en bæredygtig omstilling. Knap 60 procent af ejerlederne tror dog også på, at der er en fremtidig økonomisk gevinst at hente ved at investere i bæredygtighed nu og her. Det viser Nykredits Ejerlederanalyse, der er foretaget blandt 1.000 danske ejerledere.

Læs artiklen om ejerlederne

Quiz: Hvor godt kender du ejerlederne?

Test dig selv, og se hvor godt du kender ejerlederne. Vil du lære ejerlederne endnu bedre at kende, så gå ind og følg Nykredit Erhvervsbank på LinkedIn, hvor vi deler viden og inspiration fra erhvervslivet.

Tag quizzen her