Vidensforum

Nykredit har sammen med PwC og Aarhus Universitet startet Vidensforum. Målet med samarbejdet er at bidrage til fortsat udvikling og vækst i Små og Mellemstore Virksomheder i Danmark.

I Nykredit arbejder vi konstant på at få større indsigt i ejerledernes hverdag for dermed at kunne tilbyde dem en endnu stærkere sparringspartner på det finansielle område. Ejerledede virksomheder udgør næsten 80% af dansk erhvervsliv og spiller derfor en væsentlig rolle i dansk økonomi såvel som i Nykredits kundegrundlag, hvor mange af kunderne netop er ejerledede virksomheder.

Nykredit mener, at et tæt samarbejde mellem erhvervslivet og forskningsverdenen skaber sammenhæng mellem viden og best practice, og derfor vil Nykredit med “Vidensforum - for Små og Mellemstore Virksomheder” bidrage til et kompetenceløft i danske SMV’er og sikre en fortsat vækst og produktivitet i virksomhederne og samfundet.

Gå til vidensforum

Se din forretningsplan i et nyt perspektiv

Vil du gerne øge fokus på at skabe værdi og opbygge nye forretning, samt forbedre din organisation og udvikle dig som leder, så deltag i forløbet "Se din forretningsmodel i et nyt perspektiv".

Målgruppen

Målgruppen for forløbet er lederen i virksomheder med 10-100 ansatte.

Læs mere her