Arkiv: Nyt på MitNykredit Erhverv

Din netbank MitNykredit Erhverv bliver løbende forbedret. Her på siden kan du se tidligere tiltag fra MitNykredit Erhverv, som har gjort din netbank til et mere effektivt værktøj.

JUNI 2017

Tilknytning af kaldenavn på en Betalingsservice aftale
Fra den 29. juni bliver det muligt at tilknytte kaldenavn på en Betalingsservice aftale.
Se hvordan

Forbedring på Betalingsservice aftale tilmelding fra den 22. juni 2017
Tidligere har der været lukket for at kunne tilmelde en Betalingsservice aftale i perioden fra kl. 22 til kl. 05. Denne spærring er der ikke længere systemmæssigt behov for.
Det betyder, at fra den 22. juni 2017 kan du tilmelde/rette/afmelde Betalingsservice aftaler i hele netbankens åbningstid.

FEBRUAR 2017

Oprettelse af betalinger samlet og gøres mere enkel
Fra den 8. februar skal du vælge mellem de forskellige betalingstyper ved at klikke på drop-down-menuen under fanen 'Ny betaling'.
Se hvordan

Bruger log-on/off varsel
Fra den 8. februar får du besked, hvis du f.eks. har ubehandlede kuverter fra den seneste uge. Påmindelsen kan fravælges under 'Adgang og Sikkerhed' i venstremenuen.
Se hvordan

DECEMBER 2016

Posteringer foretaget på ikke-bankdage vises altid i datorækkefølge
Fra den 7. december 2016 ændrer vi visning på posteringer, der er foretaget på ikke-bankdage.
Se hvordan

Nemkonto-betalinger som sammedagsoverførsler
Fra den 7. december 2016 kan NemKonto-betalinger gennemføres som sammedagsoverførsler uanset kanal, idet det nu bliver muligt at oprette dem manuelt
Se hvordan
Nye muligheder på udenlandske konti (MT940)

Fra den 7. december får du vist flere oplysninger fra MT940 i posteringsteksten, ligesom du kan se detaljer på mange posteringer ad gangen. Du har også mulighed for at eksportere posteringer for udenlandske konti over i en CSV-fil.
Se hvordan

SEPTEMBER 2016

Autoforslag til betalingsdato 
Din netbank ”MitNykredit Erhverv” bliver løbende forbedret, og vi vil her på siden informere om de nye tiltag der kommer på MitNykredit Erhverv, som gør din netbank til et mere effektivt værktøj i din hverdag.
Se hvordan

Automatisk navngivning af betalingskuverter
Du kan nu få netbanken til automatisk at navngive dine betalingskuverter. Det gør du ved at lade feltet til kuvertnavn stå blankt, og netbanken giver så automatisk kuverten et navn.
Se hvordan
Opret nye betalinger ved at kopiere eksisterende

Du kan kopiere betalinger, du allerede har oprettet eller gennemført. Alle typer betalinger kan kopieres.
Se hvordan