Nyt på MitNykredit Erhverv

Din netbank MitNykredit Erhverv bliver løbende forbedret. Her på siden kan du følge med i de nye tiltag, der kommer på MitNykredit Erhverv, som gør din netbank til et mere effektivt værktøj i din hverdag.

SEPTEMBER 2019

Den 25. september får MitNykredit erhverv ny startside. Den hedder "Mit overblik".

Den nye forside giver dig bedre overblik og adgang til de konti og funktioner, som du bruger til daglig. Desuden får netbanken et nyt investeringsoverblik.

Se mere her


OKTOBER 2018 

Den 24. oktober bliver det muligt, at tilføje eller ændre teksten på posteringer i MitNykredit Erhverv. 
Med denne nye feature kan du skabe bedre overblik ved afstemning, ligesom det giver  dig mulighed for justering af posteringstekster på ind – og udgående posteringer så de giver bedre mening for dig. 
Du kan altid vende tilbage til den oprindelige posteringstekst. "Ny tekst" kan fylde op til 31 karakterer.

Eksempler på anvendelsesmuligheder: 

 • Leverandørservice (LS) posteringer som nu kan omdøbes.
 • Overførselsservice (OS)  dvs. lønninger, skat, atp afregninger, kan nu få eget-navn/tekst.
 • Fejlrettelser

Det er ikke muligt at ændre posteringstekster på samleposter - dvs. flere betalinger, der indsættes eller hæves i én samlet postering, Eksempler på dette er FI-indbetalinger og betalinger som er filindlæst, hvis du har valgt, at der skal hæves i et beløb.

Se hvordan

SEPTEMBER 2018

Sortering af betalinger efter oprettelsestidspunkt fra 12. september 2018
Nu bliver det muligt at få vist betalinger i udbakken i den rækkefølge de er oprettet. Det gør du ved at markere ’Sorter efter oprettelsestidspunkt’ i udbakken.
Har du eksempelvis indlæst en betalingsfil med flere betalinger, vil betalingen i øverste linje af betalingsfilen også blive vist som den øverste i udbakken. Vælger du at sortere efter oprettelsestidspunkt, forsvinder muligheden for at sortere på de enkelte kolonner.

Godkendelse ændres pr. default til ”Godkendes senere” fra 12. september 2018
Tidligere var default ”Godkend nu” det ændres nu til ”Godkend senere” da størstedelen af erhvervskunder godkender senere via udbakken.

 

AUGUST 2018

Automatisk gruppenavn og ændret åbningstid for grupper fra den 7. august 2018

Når du indlæser betalingsfiler har det tidligere været et krav, at et gruppenavn blev indtastet. Det er ikke tilfældet længere. Indtaster du ikke et gruppenavn, tildeler systemet selv et gruppenavn ud fra dato og tid, fx "27.08.2018 13:47:05".

Når du opretter en ny betaling er det muligt at lægge betalingen i en eksisterende gruppe og senere godkende via udbakken. Indtil nu har det kun været muligt at genbruge en gruppe, hvis gruppen var oprettet inden for samme døgn. Fremover kan du tilføje betalinger, så længe den eksisterende gruppe indeholder mindst én betaling, der ikke er godkendt, uafhængig af tid.

 

JUNI 2018

Forbedringer på posteringsoversigten fra den 26. juni 2018

Tidligere skulle du vælge "antal posteringer" du ville se på siden - fremadrettet fra den 26. juni viser vi op til 1500 posteringer på siden uden, at du skal bladre til ny side.

Du kan nu ligeledes printe op til maksimum 5000 posteringer af gangen.

Ud for ”periode” på ”posteringer” er der nu en ”husk” funktion – her kan du selv vælge en fastsat periode pr. konto således, at du selv kan bestemme en valgt periode på hver enkelt konto. Når du logger ind på MitNykredit Erhverv igen, huskes den periode du har valgt via ”husk” funktionen automatisk.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Netbank Support på 70102947.

Mulighed for automatisk fremskrivning af betalingsdato ved filindlæsning i MitNykredit Erhverv
Den 26. juni 2018 får du i forbindelse med filindlæsningen, mulighed for at vælge om du ønsker at dine betalinger automatisk fremskrives til førstkommende betalingsdag, hvis betalingsdatoen falder på en "ikke-bankdag".

 

MAJ 2018

Bank NemID bliver nemmere fra den 29.05.2018
Nu behøver du ikke længere bruge NemID-nøglekortet, når du skal godkende betalinger i netbank og mobilbank. I stedet kan du fra i dag vælge at bruge den nye NemID til bank-nøgleapp, som er en fælles digital løsning på tværs af landets pengeinstitutter og det offentlige. 

Hvis du vil have den nye NemID til bank-nøgleapp, følger du blot vejledningen på nykredit.dk

NemID Login udvides med mulighed for at huske bruger-id den 23. maj 2018
Den 23. maj kan du på NemID appletten vælge om du ønsker at dit bruger-id skal huskes automatisk når du logger på netbanken.

Ønsker du at dit bruger-id skal huskes, skal du til vælge det i forbindelse med dit login, ved at sætte hak i ”Husk mit bruger-id”.

Mobilbank Touch ID og Fingeraftryk fra 3. Maj 2018
Det er nu muligt at logge på Mobilbanken med Touch ID/Fingeraftryk når du har downloadet den nyeste opdaterede App i Appstore eller Google Play – det kræver at du er tilmeldt ”Min Mobilbank” på web versionen af netbanken.

Når du henter den opdaterede version af Mobilbank, vil du første gang du logger på blive spurgt, om du ønsker at benytte muligheden for fremover at bruge fingeraftryk. Derefter bliver du guidet igennem processen, som verificeres med NemID. Næste gang du logger på, kan du bruge fingeraftryk. Der vil fortsat være mulighed for at logge ind med din nuværende 4-cifrede kode.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Netbank Support på 70102947

 

APRIL 2018

B- og C-brugere kan nu behandle afviste betalinger i Netbank

Se hvordan

 

MARTS 2018

Ny udbakke erstatter kuverter i MitNykredit Erhverv 14. marts 2018
For at du mere effektivt kan håndtere dine betalinger i Netbanken, lancerer vi en udbakke som vil erstatte kuvertfunktionen i Netbanken.

Den nye udbakke betyder blandt andet:

 • Betalingsinstrukser til godkendelse senere kan ske uden anvendelse af kuvert.
 • Optimering af arbejdsgangen for brugeren ved mulighed for valg af betalingsinstrukser til godkendelse, redigering og sletning på tværs af enkeltbetalinger og betalinger i grupper. Også på tværs af fuldmagtskunder.
 • Brugeroverblik over betalinger der kræver handling; fx betalinger der kræver godkendelse, er afvist eller har fejl i betalingen.
 • Søgning i historiske og fremtidige betalinger til brug for dokumentation og fejlfinding.
 • Filtrering, sortering og søgning på tværs af betalingsinstrukser, uanset om disse er enkeltbetalinger eller indgår i en gruppe.
 • Mulighed for at se totaler for en række udvalgtebetalingsinstrukser før godkendelse,
  så der skabes et overblik over forventet træk på likviditeten.

Læs mere om Udbakken

 

JANUAR 2018

Adgang til e-Boks på fuldmagtselskaber i MitNykredit Erhverv
Fra den 17. januar 2018 får du mulighed for at tilgå e-Boks på fuldmagtselskaber direkte fra MitNykredit Erhverv.
Se hvordan

’Afstem alle’ i MitNykredit Erhverv fra den 17. januar 2018
I Erhvervsnetbanken får du mulighed for at afstemme alle viste posteringer på én gang under ’posteringer’.
Se hvordan

 

NOVEMBER 2017

Geografisk sikkerhed i Erhvervsnetbanken pr. 20. november 2017
Du får nu mulighed for at tilmelde Mastercard Debet/Kredit kort til Geografisk Sikkerhed. Geografisk sikkerhed giver dig mulighed for at beskytte dit kort mod misbrug. Du kan nemlig sætte geografisk spærring på kortet. Det betyder, at du selv kan bestemme, hvor kortet må bruges.
Se hvordan

 

OKTOBER 2017

Ny version af Mobilbank - Handel med udenlandske aktier er nu muligt
I den nye version af Mobilbank får A-brugerne adgang til at fremsøge og handle med udenlandske aktier
Fra den 26. oktober 2017 er en ny version af Mobilbank tilgængelig i Google Play og AppStore.

 

SEPTEMBER 2017

Udenlandske konti samles på dit overblik
Fra den 13. september vises udenlandske konti (Internationale konti) i kontooversigten sammen med dine øvrige konti. Det omfatter både konti i tilhørende primær selskab, men også hvis konti tilhører et fuldmagtsselskab.