OpsparingsInvest

Mand skriver på tablet ved computer om aften

OpsparingsInvest henvender sig til dig som virksomhedsejer, der ønsker at placere beløb under 2 mio. kr. af virksomhedens frie midler, og som vil have mulighed for at opnå et højere afkast end på en kontantkonto.

Professionel pleje

OpsparingsInvest er et fleksibelt plejeprodukt, som giver en professionel pleje af virksomhedens opsparing – med investeringsbeviser fra de bedste investeringsforeninger på markedet. Investeringen sker med udgangspunkt i en Nobelprisbelønnet investeringsmetode baseret på den tidshorisont og risikoprofil, som er aftalt med dig. Der er således taget højde for, hvornår pengene skal bruges, samt hvor stor eller lille risiko du er villig til at tage.

Løbende investering eller engangsindskud

Med OpsparingsInvest kan du selv vælge at investere virksomhedens midler løbende eller indskyde et engangsbeløb. Det står dig frit for at ændre størrelsen af den løbende opsparing undervejs.

Du kan også vælge at investere dine private, frie midler i OpsparingsInvest.

Læs mere om OpsparingsInvest med frie midler

Kunder i Nykredit Bank er dækket af Garantiformuen.

Læs om Garantiformuen

 

Hør mere om dine muligheder

Vil du høre mere om dine muligheder? Så kontakt din rådgiver via MitNykredit Netbanken. Du kan også ringe til Kundeservice på 70 10 90 10 eller udfylde denne kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt.

Kom godt videre

Individuel investeringsaftale

En individuel fleksibel investeringsaftale, tager udgangspunkt i, at du selv træffer dine investeringsbeslutninger med udgangspunkt i Nykredits anbefalinger.

Investeringsrådgivning i Markets

I Nykredit lægger vi stor vægt på at yde seriøs og professionel rådgivning til vores kunder.

Investeringsservices

Her kan du se hvilke services du har adgang til, når du investerer i provisionsbetalende investeringsfonde.