OpsparingsInvest

OpsparingsInvest henvender sig til dig som virksomhedsejer, der ønsker at placere beløb under 2 mio. kr. af virksomhedens frie midler, og som vil have mulighed for at opnå et højere afkast end på en kontantkonto.

Professionel pleje

OpsparingsInvest er et fleksibelt plejeprodukt, som giver en professionel pleje af virksomhedens opsparing – med investeringsbeviser fra de bedste investeringsforeninger på markedet. Investeringen sker med udgangspunkt i en Nobelprisbelønnet investeringsmetode baseret på den tidshorisont og risikoprofil, som er aftalt med dig. Der er således taget højde for, hvornår pengene skal bruges, samt hvor stor eller lille risiko du er villig til at tage.

Løbende investering eller engangsindskud

Med OpsparingsInvest kan du selv vælge at investere virksomhedens midler løbende eller indskyde et engangsbeløb. Det står dig frit for at ændre størrelsen af den løbende opsparing undervejs.

Du kan også vælge at investere dine private, frie midler i OpsparingsInvest.

Læs mere om OpsparingsInvest med frie midler

Kunder i Nykredit Bank er dækket af Garantiformuen.

Læs om Garantiformuen

Kom godt videre

Investér formuen

Når virksomhedens formue skal investeres, skal du blandt andet overveje din risikovillighed, dine forventninger til afkast og din tidshorisont.

Individuel investeringsaftale

En individuel fleksibel investeringsaftale, tager udgangspunkt i, at du selv træffer dine investeringsbeslutninger med udgangspunkt i Nykredits anbefalinger.

Investeringsrådgivning i Markets

I Nykredit lægger vi stor vægt på at yde seriøs og professionel rådgivning til vores kunder.