Nykredit er Gazelle Partner: Vi er her for dig, der driver egen virksomhed

Nykredit Erhvervsbank støtter op om dig, der driver udviklingen og skaber fremtidens erhvervsliv. På grund af coronavirussens menneskelige og økonomiske konsekvenser er du nemlig vigtigere for Danmark end nogensinde før.

Nykredit er endnu en gang Gazelle-partner på Børsen Gazelle. Danske vækstvirksomheder vil i den kommende tid spille en væsentlig rolle, når Danmarks økonomi igen skal op i gear efter coronavirussen, og derfor støtter vi naturligvis også op, så godt vi kan.

”Det er naturligt for os at bakke op om Danmarks mange Gazelle-virksomheder – og bringe vores viden i spil som en bank for ejerledere”, siger Casper Kidmose, afdelingsdirektør i Nykredit, og fortsætter:

”Ved samarbejdet med Børsen Gazelle kommer vi i tæt dialog med dem, der driver fremtidens vækst, og får inspiration til hele tiden at forbedre og tilpasse Nykredit ErhvervsBank til ejerledernes særlige behov, særligt i disse corona-tider, hvor mange virksomheder har fokus på at sikre deres likviditet”.

I løbet af foråret vil du på Børsen.dk kunne høre en række podcasts om iværksætteri og erhverslivet som et alternativ til de planlagte Børsen Accelerator-konferencer.

Du kan også følge Nykredit ErhvervsBank på LinkedIn, hvor du finder en masse relevant erhvervsindhold.