Årets gazeller

Børsen Gazelle

Vi er stolte af at kunne kalde os Gazelle-partner. Sammen med fem andre virksomheder støtter vi kåringen af de hurtigst voksende virksomheder i Danmark, årets gazeller. 

Prisen som årets gazelle bliver uddelt fra oktober til december. 

Gazelle-kåringerne 2018: Virksomhederne har brug for en sparringspartner

Ved fem events over hele landet blev 2099 gazelle-virksomheder i 2018 hyldet. Nykredit Erhvervsbank var med hele vejen og tog værdifulde erfaringer med tilbage.

Brødrene bag Optimeo: Sådan skabte vi en gazelle-succes

Silas og Kuno Ystrøm er brødre - og så har de sammen stiftet virksomheden Optimeo, der har fundet et hul i markedet inden for online markedsføring til SMB-segmentet. Nykredit Erhvervsbank fulgte brødrene til Børsens Gazelle-konference i København og besøgte deres kontor for at lære mere om virksomheden.

Væksthistorier: To gazeller fra Hovedstaden om udfordringer, bureaukrati og succes

I den tredje udgave af vores mini-podcastserie om Årets Gazeller, var vi i København, hvor den sidste af årets fem regionale kåringer fandt sted. Her fik vi en snak med to af gazellerne, Ann-Kirstine Simonsen, adm. direktør i JA Micro, og Brian Kofoed, adm. direktør i STM Entreprise, som begge er kunder i Nykredit. Hør, hvad der er lykkedes for dem, samt hvordan de har håndteret de udfordringer, der er opstået undervejs.

Hør podcast

Københavnske gazeller: Her er vores største udfordringer - og bud på løsninger

Selvom gazelle-virksomhederne er nogle af landets hurtigst voksende, er der stadig udfordringer at tage fat på. Nykredit Erhvervsbank mødte tre af de københavnske gazeller ved kåringsarrangementet i Hovedstaden og hørte om deres største udfordringer og bud på løsninger.

Væksthistorier: Syddanske gazeller om vækst, mangel på arbejdskraft og det at ændre kultur

Vi forsætter podcastserien "Væksthistorier" i Kolding og her i anden udgave får vi endnu en snak med to af årets gazeller, nemlig transportfirmaet NTG EAST og ejendomsmægleren Estate Strandstoft, der begge har et tæt samarbejde med Nykredit.

Hør, hvad det er helt præcis er, der er lykkedes for dem, og som altså nu har gjort, at de er blevet kåret til gazelle-virksomheder.

Hør podcast her

Gazelle-partnerskab giver mulighed for at skabe løsninger med virksomhederne

'Gazeller' er en betegnelse for en særlig type af vækstvirksomheder. Nykredit Erhvervsbanks partnerskabet giver os en anledning til at tale med ejerlederne og gazelle-virksomhederne om de udfordringer, de står over for og tilbyde rådgivning ind i det. Det fortæller Christian Vejling, storkundedirektør i Nykredit for Nord- og Midtjylland ved den første af årets fem kåringer, der fandt sted i sidste uge i Aalborg.

Syddanske gazeller: Her er vores største udfordringer – og sådan forsøger vi at løse dem

Hvordan tiltrækker du man de rigtige ansatte? Og hvordan sikrer man en kontrolleret vækst? Det er nogle af de udfordringer, som optager de syddanske gazeller. Det kunne Nykredit Erhvervsbank forleden konstatere, da vi var forbi Børsens Gazelle-kåring i Kolding.

Nordjyske gazeller: Her er vores største udfordring - og bud på en løsning

Gazelle-virksomhederne er nogle af landets hurtigst voksende, men der er stadig udfordringer at tage fat på. Nykredit Erhvervsbank mødte tre af de nordjyske gazeller forleden ved kåringsarrangementet i Aalborg og hørte om deres største udfordringer og bud på løsninger.

Væksthistorier: To nordjyske gazeller om succes, ledelse og nye markeder

Hvad skal der til for at blive en af landets hurtigst voksende virksomheder, det som Dagbladet Børsen hvert år kårer og kalder gazeller. Det spørgsmål kigger vi på i denne mini-podcastserie, som vi kalder væksthistorier, i anledning af, at Nykredit Erhvervsbank i år er partner på gazelle-kåringerne.

I denne første udgave var vi forleden i Aalborg, hvor den første af årets fem regionale kåringer fandt sted. Her fik vi en snak med to af gazellerne, som også er kunder i Nykredit. Hør hvad det, der er lykkedes for dem, og som altså nu har gjort, at de er blevet kåret til gazelle-virksomhed. 

Hør podcast her