Nykredit er Gazelle Partner: Fundamentet for vækst er gode samarbejdspartnere

Hvorfor er vi partner på Børsen Gazelle? Fordi vi gerne vil hjælpe dig til at finde de helt rigtige finansielle løsninger, som både bidrager til vækst i din virksomhed og giver dig ro i maven.

Danske vækstvirksomheder spiller en stor rolle, når Danmarks økonomi igen skal op i gear efter den aktuelle COVID-19-krise og derfor er vi i Nykredit stolte af igen i år at være partner på Børsen-Gazelle.

”Det er naturligt for os at bakke op om Danmarks mange Gazelle-virksomheder – og bringe vores viden i spil som en bank for ejerledere”, siger Casper Kidmose, afdelingsdirektør i Nykredit, og fortsætter:

"For os er det vigtigt at hjælpe vores erhvervskunder til at få tryghed om økonomien, så du som virksomhedsejer kan få ro til at udvikle din virksomhed.".

Til årets kåringsshow kan du møde koncerndirektør Tonny Thierry Andersen med ansvar for Nykredits bankaktiviteter. Igennem næsten 40 år i den finansielle sektor har han drevet omstillinger og udvikling på alle niveauer. Han var bl.a. en af de drivende kræfter bag udviklingen af Mobile Pay som direktionsmedlem og chef for Personal Banking i Danske Bank, og hans CV inkluderer også posten som formand for Finans Danmark samt en MBA og en række andre lederkurser fra amerikanske elite-universiteter. 

Find også sparring og gode tips i vores nyhedsbrev, hvor vi inspirerer dig med relevant erhvervsindhold.