Nykredit er Gazelle Partner

Nykredit er partner på Børsen Gazelle, der anerkender og kårer dansk erhvervslivs hurtigst voksende virksomheder.

I år er Nykredit endnu en gang Gazelle-partner på Børsen Gazelle. Sammen med fem andre virksomheder støtter vi kåringen af de hurtigst voksende virksomheder i Danmark, årets gazeller.

”Nykredit Erhvervsbank er Danmarks hurtigst voksende erhvervsbank. Derfor er det naturligt for os at bakke op om Danmarks hurtigst voksende virksomheder – og bringe vores viden i spil som en bank for ejerledere”, siger Casper Kidmose, chefspecialist i Nykredit, og fortsætter:

”Ved samarbejdet med Børsen Gazelle kommer vi i tæt dialog med dem, der driver fremtidens vækst, og får inspiration til hele tiden at forbedre og tilpasse Nykredit Erhvervsbank til ejerledernes særlige behov”.

'Gazeller' er en betegnelse for en særlig type af vækstvirksomheder. "Nykredit Erhvervsbanks partnerskab giver os en anledning til at tale med ejerlederne og gazelle-virksomhederne om de udfordringer, de står over for og tilbyde rådgivning ind i det" fortæller Christian Vejling, der er storkundedirektør i Nykredit for Nord- og Midtjylland.

Prisuddeling i efteråret

Prisen som årets gazelle bliver uddelt fra oktober til december 2019. Gazellekåringerne har til formål at fejre og anerkende dansk erhvervslivs hurtigst voksende virksomheder, gazellerne. Ved hver kåring finder Børsen en gazellevinder, en digital gazellevinder og en fremstillingsgazellevinder. Ved kåringen i København udnævnes landsvinderen i hver kategori.

Bliv inspireret på Gazelle Accelerator-konference

Vil du have indsigt i trends og værktøjer, få inspiration til din egen virksomheds vækst og desuden overvære debatter med de seneste års mest succesfulde gazellevirksomheder? Så har du chancen på årets Gazelle Accellerator-konferencer. Formålet er at give ambitiøse virksomheder inspiration til yderligere vækst.

Gazelle Accelerator-konferencerne bliver afholdt i fire byer landet over.