ErhvervsKroner: Rabat til erhvervskunder i Nykredit

ErhvervsKroner

Som erhvervskunde i Nykredit får du ErhvervsKroner, som er en rabat på det beløb, du betaler i bidrag på dit realkreditlån i Nykredit.

Du får ErhvervsKroner, fordi Nykredit primært er ejet af kundernes forening, Forenet Kredit. Foreningen ønsker, at det overskud, den får fra Nykredit og Totalkredit, kommer kunderne til gode.

Læs mere om ErhvervsKroner

Bank til ejerledere

Rigtig mange som ejer og leder sin egen virksomhed er vant til at sidde med de fleste beslutninger selv. Og tiden kan blive en knap faktor i en hverdag fyldt med kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Derfor har vi i Nykredit ErhvervsBank specialiseret os i sparring med skarpt fokus på dig og din virksomhed – og med en baggrund og viden, som matcher dine udfordringer.

Læs mere om Nykredit Erhvervsbank

Vi deler vores fremgang med din virksomhed

I 2018 og 2019 giver Nykredit 400 mio. kr. i rabat til danske virksomheder i hele landet. Faktisk er det sådan, at jo længere væk fra København vi kommer, desto flere rabatter giver vi tilbage. Det er vigtigt for os og den forening, der ejer os, at rabatten kommer ud til virksomheder i hele landet med store som små lån.

.