Rabat til erhvervskunder i Nykredit

Som erhvervskunde kan du få ErhvervsKroner, som er en rabat på det beløb, du betaler i bidrag på dit realkreditlån i Nykredit.

Du kan få ErhvervsKroner, fordi Nykredit primært er ejet af Forenet Kredit, en forening for kunder i Nykredit, der har mulighed for at give et årligt tilskud til Nykredit. Det kan vi give videre til dig som erhvervskunde i form af en kunderabat.

Lige nu ligger det fast, at du som erhvervskunde med realkreditlån i Nykredit kan få en rabat på 1.500 kr. pr. lånt mio. kr. årligt til og med 2020. Erhvervskunder, der samlet har lån på over 20 mio. kr., kan få rabat af de første 20 mio. kr. Hvor mange ErhvervsKroner, du derefter kan få, vil afhænge af flere forhold, bl.a. Nykredits resultater, og hvilket tilskud Nykredit måtte modtage fra Forenet Kredit.

Samtidig kan erhvervskunder med realkreditlån i Totalkredit få KundeKroner. Læs mere om KundeKroner for Totalkredits erhvervskunder

Så meget kan du få i rabat

Som erhvervskunde kan vi garantere dig, at du til og med 2020 kan få 1.500 kr. pr. lånt mio. kr. om året i ErhvervsKroner. Har du samlet lån på over 20 mio. kr., kan du få ErhvervsKroner på de første 20 mio. kr. Du får automatisk ErhvervsKroner, og du kan nemt se dem på din betalingsoversigt hver termin.

Se vilkår

Spørgsmål og svar