Rabat til erhvervskunder i Nykredit

Som erhvervskunde kan du få ErhvervsKroner, som er en rabat på det beløb, du betaler i bidrag på dit realkreditlån i Nykredit.

Du kan få ErhvervsKroner, fordi Nykredit primært er ejet af kundernes forening, Forenet Kredit. Foreningen ønsker, at det overskud, den får fra Nykredit og Totalkredit - Nykredit-koncernen - skal komme kunderne til gode. Derfor har foreningen mulighed for at give et årligt tilskud til Nykredit, som vi kan give videre til dig som erhvervskunde i form af en kunderabat.

Lige nu ligger det fast, at du som erhvervskunde med realkreditlån i Nykredit kan få en rabat på 1.500 kr. pr. lånt mio. kr. årligt til og med 2020. Erhvervskunder, der samlet har lån på over 20 mio. kr., kan få rabat af de første 20 mio. kr. Hvor mange ErhvervsKroner, du derefter kan få, vil afhænge af flere forhold, bl.a. Nykredits resultater, og hvilket tilskud Nykredit måtte modtage fra Forenet Kredit. 

Hvis du er erhvervskunde med realkreditlån i Totalkredit, kan du få KundeKroner, som er en rabat på det beløb, du betaler i bidrag på dit realkreditlån i Totalkredit.

Læs mere om KundeKroner for Totalkredits erhvervskunder

Så meget kan du få i rabat

Som erhvervskunde kan vi garantere dig, at du til og med 2020 kan få 1.500 kr. pr. lånt mio. kr. om året i ErhvervsKroner. Har du samlet lån på over 20 mio. kr., kan du få ErhvervsKroner på de første 20 mio. kr. Du modtager ErhvervsKroner en gang i kvartalet.

De første ErhvervsKroner er udbetalt

Foreningsejede Nykredit har 400 mio. kr. på vej i rabat til erhvervskunder. Nykredits koncerndirektør Anders Jensen glæder sig over, at der nu kommer kontante rabatter - ErhvervsKroner - til de danske virksomheder.
Læs interview med Anders Jensen

Flere fordele

Fordele både hjemme og i virksomheden

Privatliv og arbejdsliv hænger tættere sammen, når man har egen virksomhed. Derfor er det både klogt og praktisk at have samme bank for både privatøkonomien og virksomheden.

Giv dine medarbejdere en række fordele

Motiverede medarbejdere har stor betydning for driften i din virksomhed, og her kan små ting som rabatter gøre en stor forskel.

Vil du vide, om dine kunder er tilfredse?

Glade kunder betyder mere omsætning, færre kundeklager og flere nye kunder.