Arbejdsskadeforsikring

En arbejdsskadeforsikring fra Privatsikring sikrer virksomheden og medarbejderne, hvis de kommer til skade på arbejdet.

Arbejdsskadeforsikringen dækker blandt andet:

  • Udgifter til behandling, genoptræning, hjælpemidler mm.
  • Erstatning af tabt arbejdsevne og godtgørelse for varige mén.
  • Overgangsbeløb ved dødsfald.
  • Erstatning for tab af forsørger.
  • Godtgørelse af efterladte.

Skader på arbejdet kan betyde store uforudsete omkostninger for både virksomheden og den tilskadekomne. Den lovpligtige arbejdsskadeforsikring dækker dine ansatte, hvis de kommer til skade på arbejdet.

Bemærk, at der er særlige regler og muligheder for selvstændige og ansatte ægtefæller. Læs mere her.

Vi samarbejder med Privatsikring, der er ejet af Codan

Nykredits fornemste opgave er at give vores erhvervskunder økonomisk tryghed. Når I samler bank og forsikring, får I bedre overblik og tryghed i økonomien, hvis skader sker. Vi anbefaler forsikringsselskabet Privatsikring, der er kendt for deres professionelle forsikringsrådgivning, erfaringer med erhvervsmarkedet, attraktive priser og effektive skadesbehandling.

Hos Privatsikring er du en vigtig kunde, uanset din virksomheds størrelse. Derfor kontakter Privatsikring dig årligt, så I sammen kan gennemgå dine forsikringer. På den måde kan du være sikker på, at du er korrekt forsikret – ikke kun når du tegner forsikringen, men også løbende.

Hør mere om erhvervsforsikringer fra Privatsikring

Vil du høre mere om forsikringsmulighederne for din virksomhed? Privatsikring har lokale specialister i hele landet, der er klar til at tage et uforpligtende møde. Udfyld kontaktformularen, så ringer vi, så hurtigt vi kan og hjælper dig med at booke et møde med Privatsikring.

Du kan finde mere information om arbejdsskadeforsikring Privatsikring her.