Løsøreforsikring

En løsøreforsikring fra Privatsikring giver økonomisk tryghed, når driftsudstyr skal erstattes efter fx brand, vandskader eller indbrud.

Løsøreforsikring inkluderer blandt andet:

  • Dækning af virksomhedens driftsudstyr som fx inventar, maskiner, varer, værktøj og IT-udstyr.
  • Dækning af følgeudgifter til bortskaffelse og destruktion af ødelagte genstande.
  • Mulighed for at sammensætte løsøreforsikringen, så den afspejler virksomhedens behov.

Vand, brand og indbrud kan medføre store uforudsete omkostninger for virksomheden. Løsøreforsikringen hjælper med at få jer hurtigt på fode igen, så I kan fortsætte med dét, der er vigtigst for jer.

Vi samarbejder med Privatsikring, der er ejet af Codan

Nykredits fornemste opgave er at give vores erhvervskunder økonomisk tryghed. Når I samler bank og forsikring, får I bedre overblik og tryghed i økonomien, hvis skader sker. Vi anbefaler forsikringsselskabet Privatsikring, der er kendt for deres professionelle forsikringsrådgivning, erfaringer med erhvervsmarkedet, attraktive priser og effektive skadesbehandling.

Hos Privatsikring er du en vigtig kunde, uanset din virksomheds størrelse. Derfor kontakter Privatsikring dig årligt, så I sammen kan gennemgå dine forsikringer. På den måde kan du være sikker på, at du er korrekt forsikret – ikke kun når du tegner forsikringen, men også løbende.

Skræddersyet løsøreforsikring

Ikke to virksomheder har samme løsøre, hverdag og forsikringsbehov. Derfor kan I som erhvervskunder hos Privatsikring vælge mellem forskellige tilvalgsdækninger, som fx dækning ved el-skade, pludselig skade, maskinhaveri mm.

Hør mere om erhvervsforsikringer fra Privatsikring

Vil du høre mere om forsikringsmulighederne for din virksomhed? Privatsikring har lokale specialister i hele landet, der er klar til at tage et uforpligtende møde. Udfyld kontaktformularen, så ringer vi, så hurtigt vi kan og hjælper dig med at booke et møde med Privatsikring.

Du kan finde mere information om løsøreforsikring fra Privatsikring her.