Sygedriftstabsforsikring

En sygedriftstabsforsikring fra Privatsikring dækker de omkostninger, som hverken sygedagpenge eller ulykkesforsikringen dækker.

Sygedriftstabsforsikringen dækker blandt andet:

  • Reduceret omsætning forårsaget af sygdom eller ulykke hos dig eller dine medarbejdere.
  • Udgifter til vikarer eller andre løsninger, som kan hjælpe med at opretholde omsætningen

Sygdom eller fravær på grund af ulykke kan betyde tabt omsætning. Sygedriftstabsforsikringen fra Privatsikring sikrer økonomisk ro, så I kan betale de faste omkostninger og holde hjulene i gang.

Vi samarbejder med Privatsikring, der er ejet af Codan

Nykredits fornemste opgave er at give vores erhvervskunder økonomisk tryghed. Når I samler bank og forsikring, får I bedre overblik og tryghed i økonomien, hvis skader sker. Vi anbefaler forsikringsselskabet Privatsikring, der er kendt for deres professionelle forsikringsrådgivning, erfaringer med erhvervsmarkedet, attraktive priser og effektive skadesbehandling.

Hos Privatsikring er du en vigtig kunde, uanset din virksomheds størrelse. Derfor kontakter Privatsikring dig årligt, så I sammen kan gennemgå dine forsikringer. På den måde kan du være sikker på, at du er korrekt forsikret – ikke kun når du tegner forsikringen, men også løbende.

Hør mere om erhvervsforsikringer fra Privatsikring

Vil du høre mere om forsikringsmulighederne for din virksomhed? Privatsikring har lokale specialister i hele landet, der er klar til at tage et uforpligtende møde. Udfyld kontaktformularen, så ringer vi, så hurtigt vi kan og hjælper dig med at booke et møde med Privatsikring.

Du kan finde mere information om sygedriftstabsforsikring fra Privatsikring her.