Transportforsikring – egne ting i egne biler

En transportforsikring fra Privatsikring dækker udgifterne til nyanskaffelse af fx eget værktøj og reservedele ved uheld eller indbrud i bilen.

Transportforsikringen dækker hele døgnet ved fx:

  • Indbrud og brand i bilen.
  • Færdselsuheld.
  • Skader ved af- og pålæsning, samt ved op-, hen- og nedbæring i forbindelse med transporten.

Virksomhedens bil kan indeholde varer og værktøj eller fx rejsekollektioner, der er både dyrt at erstatte og svært at undvære i driften. Transportforsikringen dækker udgifter til nyanskaffelse (nyværdi det første år, herefter dagsværdi) af egne varer og værktøj i bilen ved uheld eller indbrud.

Vi samarbejder med Privatsikring, der er ejet af Codan

Nykredits fornemste opgave er at give vores erhvervskunder økonomisk tryghed. Når I samler bank og forsikring, får I bedre overblik og tryghed i økonomien, hvis skader sker. Vi anbefaler forsikringsselskabet Privatsikring, der er kendt for deres professionelle forsikringsrådgivning, erfaringer med erhvervsmarkedet, attraktive priser og effektive skadesbehandling.

Hos Privatsikring er du en vigtig kunde, uanset din virksomheds størrelse. Derfor kontakter Privatsikring dig årligt, så I sammen kan gennemgå dine forsikringer. På den måde kan du være sikker på, at du er korrekt forsikret – ikke kun når du tegner forsikringen, men også løbende.

Hør mere om erhvervsforsikringer fra Privatsikring

Vil du høre mere om forsikringsmulighederne for din virksomhed? Privatsikring har lokale specialister i hele landet, der er klar til at tage et uforpligtende møde. Udfyld kontaktformularen, så ringer vi, så hurtigt vi kan og hjælper dig med at booke et møde med Privatsikring.

Du kan finde mere information om transportforsikring fra Privatsikring her.