En gennemtænkt helhedsløsning

Det var tydeligt, at Nykredits tilbud byggede på opsøgende, grundig research.

En bedre deal

Efter flere års fremgang stod industribageriet Easyfood i 2017 i en gunstig forhandlingsposition og søgte et bedre banktilbud. ”Nykredit kom med et imponerende gennemarbejdet oplæg, som også tog højde for min egen økonomi,” fortæller adm. direktør og medejer Flemming Paasch.

Nykredit kom med et imponerende gennemarbejdet oplæg, som også tog højde for min egen økonomi.

Flemming Paasch, adm. direktør og medejer.

Massive investeringer

I sommeren 2018 kom det relativt nye samarbejde på lidt af en prøve. Automatisering af produktionen betød nye, dyre maskiner og halvering af indtjeningen i en periode. Her har Nykredit spillet en afgørende rolle som sparringspartner:

”Jeg oplever en høj grad af tillid og handlekraft. En udvidet kreditramme har givet friere tøjler fx til investeringer i nyt udstyr uden bøvlede og tidskrævende låneprocedurer.”

Fakta om Easyfood

Fremstiller alle typer bagværk til conveniencesektoren og har over 200 forskellige varer i produktion primært på fabrikken i Kolding. Produkterne sælges i 13 lande.

  • Grundlagt: 2000
  • Hovedkontor: Kolding
  • Antal ansatte: 150
  • Omsætning: 300 mio. DKK

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Se hvad andre kunder siger

Samarbejde sikrede fordoblet omsætning

Banken har været en kvalificeret og ekstremt løsningsorienteret sparringspartner i forhold til den langsigtede strategi.

En moderne bank, der ikke tager kunderne for givet

Man kigger på de vilkår, man får tilbudt. Men en bank skal også helst kunne se potentialet i de idéer, man har. Det kunne Nykredit.

En ambitiøs plan, der lykkedes

Agilitet er afgørende i vores marked. Vores kontaktpersoner i Nykredit har beslutningskompetence, så vi kan rykke hurtigt.