En moderne bank, der ikke tager kunderne for givet

Man kigger på de vilkår, man får tilbudt. Men en bank skal også helst kunne se potentialet i de idéer, man har. Det kunne Nykredit.

Nye tider

Paustian kom til Nykredit i 2017 efter tiltrædelsen af ny direktør og medejer Frantz Longhi. Baggrunden var en oplevelse af, at den forhenværende bankforbindelse var alt for tilbagelænet.

”Det er naturligt, at man opnår bedre vilkår, når man vælger at skifte bank. Derfor gik vi i udbud,” fortæller direktøren.

Vi valgte Nykredit, fordi de har forstået, at tiden er en anden. Deres tilbud var fair og indstillingen helt rigtig.

Frantz Longhi, direktør og medejer.

Den rette tilgang

Bankerne skulle blandt andet forholde sig til konkrete investeringer i en ny, stor butik.

”Vi valgte Nykredit, fordi de har forstået, at tiden er en anden. Deres tilbud var fair og indstillingen helt rigtig. De var nemme at tale med og konstruktive i forhandlingerne. Og så kunne de tilbyde en ny struktur på vores samlede finansiering med omlægning af realkreditlån, der har sparet os for store beløb.”

Fakta om Paustian

Dansk design- og møbelhus, der producerer, distribuerer og forhandler design og møbelkunst til private såvel som erhverv. Har egne butikker i København og Aarhus samt eget snedkeri i Grenå.

  • Grundlagt: 1964
  • Hovedkontor: København
  • Antal ansatte: 165

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Se hvad andre kunder siger

Samarbejde sikrede fordoblet omsætning

Banken har været en kvalificeret og ekstremt løsningsorienteret sparringspartner i forhold til den langsigtede strategi.

En ambitiøs plan, der lykkedes

Agilitet er afgørende i vores marked. Vores kontaktpersoner i Nykredit har beslutningskompetence, så vi kan rykke hurtigt.