Kend dine medarbejderes tilfredshed og gennemfør den lovpligtige APV

Tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder. Jo mere tilfredse dine medarbejdere er, jo mere produktive og succesrige er de - og det er godt for din virksomhed.

I en travl hverdag kan det være svært at fokusere på medarbejdertilfredsheden, gennemføre den lovpligtige arbejdspladsvurdering (APV) eller se betydningen heraf for væksten i din virksomhed.

Med værktøjet Medarbejderfeedback kan vi hjælpe dig med at måle dine medarbejderes tilfredshed og loyalitet uden at det tager fokus fra dagligdagen, og samtidig kan du let og enkelt få gennemført jeres arbejdspladsvurdering.

Vi ønsker med andre ord ikke kun at hjælpe dig med økonomien, men også med de praktiske problemstillinger du møder i hverdagen, så vi derved kan være med til at bringe dig foran.

Hvad får du

  • Et online værktøj, som giver adgang til opfølgning på resultater på baggrund af en online spørgeskemaundersøgelse.
  • Et online dashboard, som giver dig indblik og indsigt i tilfredshed og loyalitet blandt dine medarbejdere.

Vil du vide mere

Hvis du vil vide mere om dine medarbejdere, er du velkommen til at ringe på 70 10 90 10 eller tage direkte fat i din rådgiver.

Kom godt videre

Visma LogBuy – Fordelsportal for dine medarbejdere

Motiverede medarbejdere har stor betydning for driften i din virksomhed, og her kan små ting som fx adgang til en fordelsportal med gode rabatter gøre en stor forskel.

Medarbejdernes motivation kan ses på bundlinjen

Der er en klar sammenhæng mellem dine medarbejderes engagement og din bundlinje, siger partner i Ennova Morten Henriksen.

Mikkeller: Sådan holder vi medarbejdertilfredsheden høj

Høje krav og hårde prioriteringer er med til at skabe et velfungerede team i mikrobryggeriet Mikkeller, der er gået fra 1 til 400 ansatte på 10 år. Men så er medarbejderne også med dér, hvor det er rigtig sjovt.