Kend dine medarbejderes tilfredshed og værdien af den

Tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder. Jo mere tilfredse dine medarbejdere er, jo mere produktive og succesrige er de - og det er godt for din virksomhed.

Men i en travl hverdag kan det være svært at fokusere på medarbejdertilfredsheden eller se dens betydning for væksten i din virksomhed.

Med værktøjet Medarbejderfeedback kan vi hjælpe dig med at måle dine medarbejderes tilfredshed og loyalitet uden at det tager fokus fra dagligdagen. Du får et overblik over, hvilke handlinger du kan igangsætte på baggrund af undersøgelsen.

Vi ønsker med andre ord ikke kun at hjælpe dig med økonomien, men også med de praktiske problemstillinger du møder i hverdagen, så vi derved kan være med til at bringe dig foran.

Er du Erhvervsbank+ kunde, får du:

  • Et online værktøj, som giver adgang til opfølgning på resultater og anbefalede handlinger på baggrund af en online spørgeskemaundersøgelse.
  • Et online dashboard, som giver dig indblik og indsigt i tilfredshed og loyalitet blandt dine medarbejdere.
  • Anbefalede handlinger, der i praksis kan bruges til at styrke det interne samarbejde i virksomheden, øge loyalitet og motivation hos dine medarbejdere og dermed øge omsætningen og kundetilfredsheden.

Ydelsen leveres af Rambøl. Det betyder, at Nykredit formidler aftalen på vegne af Rambøll og selve samarbejdet foregår mellem dig og Rambøll.

Download fakta om Medarbejderfeedback.

Vil du vide mere

Hvis du vil vide mere om dine medarbejdere, er du velkommen til at ringe på 70 10 90 10 eller tage direkte fat i din rådgiver.

Kom godt videre

Giv dine medarbejdere en række fordele

Motiverede medarbejdere har stor betydning for driften i din virksomhed, og her kan små ting som rabatter gøre en stor forskel.

Medarbejdernes motivation kan ses på bundlinjen

Der er en klar sammenhæng mellem dine medarbejderes engagement og din bundlinje, siger partner i Ennova Morten Henriksen.

Mikkeller: Sådan holder vi medarbejdertilfredsheden høj

Høje krav og hårde prioriteringer er med til at skabe et velfungerede team i mikrobryggeriet Mikkeller, der er gået fra 1 til 400 ansatte på 10 år. Men så er medarbejderne også med dér, hvor det er rigtig sjovt.