Nykredit er Gazellepartner

Nykredit er for første gang partner i Børsen Gazelle, der anerkender og kårer dansk erhvervslivs hurtigst voksende virksomheder.

I år kan Nykredit for første gang kalde sig Gazelle-partner. Sammen med fem andre virksomheder støtter vi kåringen af de hurtigst voksende virksomheder i Danmark, årets gazeller.

”Nykredit Erhvervsbank er Danmarks hurtigst voksende erhvervsbank. Derfor er det naturligt for os at bakke op om Danmarks hurtigst voksende virksomheder – og bringe vores viden i spil som en bank for ejerledere”, siger Casper Kidmose, chefspecialist i Nykredit, og fortsætter:

”Ved samarbejdet med Børsen Gazelle kommer vi i tæt dialog med dem, der driver fremtidens vækst, og får inspiration til hele tiden at forbedre og tilpasse Nykredit Erhvervsbank til ejerledernes særlige behov”.

Prisuddeling i efteråret

Prisen som årets gazelle bliver uddelt fra oktober til december 2018. Gazellekåringerne har til formål at fejre og anerkende dansk erhvervslivs hurtigst voksende virksomheder, gazellerne. Ved hver kåring finder Børsen en gazellevinder, en digital gazellevinder og en fremstillingsgazellevinder. Ved kåringen i København udnævnes landsvinderen i hver kategori.

Bliv inspireret på Gazelle Accelerator-konference

Vil du have indsigt i trends og værktøjer, få inspiration til din egen virksomheds vækst og desuden overvære debatter med de seneste års mest succesfulde gazellevirksomheder? Så har du chancen på årets Gazelle Accellerator-konferencer. Formålet er at give ambitiøse virksomheder inspiration til yderligere vækst.

Gazelle Accelerator-konferencerne bliver afholdt i fire byer landet over.