Giv dine medarbejdere en række fordele

Motiverede medarbejdere har stor betydning for driften i din virksomhed, og her kan små ting som rabatter gøre en stor forskel.

Enkle goder som rabatter kan have stor betydning for produktiviteten, engagementet, loyaliteten og tilfredsheden blandt dine medarbejdere – og dermed væksten i virksomheden.

Derfor tilbyder vi dine medarbejdere rabataftaler, som kan give dem og deres familier besparelser i hverdagen, eller som kan være med til at tilskynde en sundere livsstil. Vi samler det hele i en app og på et website.

Hvorfor tilbyder vi denne service?

Vejen til succes går gennem dine ansatte og deres engagement i virksomheden. Vi vil gerne være med til at hjælpe dig med at øge loyaliteten og tilfredsheden blandt dine medarbejdere, og ikke mindst at holde på dine nøglemedarbejdere. 

Kort og godt vil vi gerne være med til at bringe dig foran!

Er du Erhvervsbank+ kunde, får du:

En Fordelsportal og en app, hvor dine medarbejdere kan finde tusindevis af rabataftaler i hele landet. Der er ingen administration, da kontakten foregår direkte mellem dine medarbejdere og leverandøren.

Ydelsen leveres af Visma LogBuy, som giver adgang til ca. 3.000 rabataftaler i hele Danmark. Nykredit formidler aftalen på vegne af Visma LogBuy, og samarbejdet foregår mellem dine medarbejdere og Visma LogBuy.

Vil du vide mere

Du velkommen til at kontakte os på 70 10 90 10 eller tage direkte fat i din rådgiver, hvis du vil høre mere om, hvordan du kan give dine medarbejdere fordele.

Flere fordele

Kend dine medarbejderes tilfredshed og værdien af den

Tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder. Jo mere tilfredse dine medarbejdere er, jo mere produktive og succesrige er de - og det er godt for din virksomhed.

Vil du vide, om dine kunder er tilfredse?

Glade kunder betyder mere omsætning, færre kundeklager og flere nye kunder.

Fordele både hjemme og i virksomheden

Privatliv og arbejdsliv hænger tættere sammen, når man har egen virksomhed. Derfor er det både klogt og praktisk at have samme bank for både privatøkonomien og virksomheden.