Lær af gazelle-virksomhederne: Sådan får du succes med eksport

Vær god på dit hjemmemarked, kend dine konkurrenter og tænk globalt fra starten.

Sådan lyder nogle af kendetegnene for, hvordan du får succes med eksport. Det siger Axel U. Henriques (tv.), regionsdirektør i Nykredit og Ole Østrup, formidlingschef i Industriens Fond. De to var 9. maj begge med i en debat på Børsen Gazelle Accelerator-konferencen i København om netop, hvordan man får succes med eksport. I denne podcast følger vi op på debatten og kommer blandt andet også ind på, hvilke lande der er gode at starte med. Få også et bud på, hvorfor mange af gazelle-virksomhederne ikke ønsker at eksportere mere.

Relaterede artikler

Artikel | 3 min

Gazellerne findes overalt og i alle brancher

De hurtigt voksende gazelle-virksomheder, som bliver kåret på fem konferencer i løbet af efteråret, kommer i alle mulige størrelser og i alle brancher. Sådan lød det fra Niels Lunde, chefredaktør på Børsen.
Artikel | 3 min

Gode råd til at undgå CEO fraud

Sommerferien er højsæson for direktørsvindel, også kaldet CEO fraud.
Artikel | 3 min

Et kig i rente-krystalkuglen

Hver uge opdaterer Jeppe Borre, chefanalytiker i Totalkredit, den aktuelle renteprognose med sit bud på, hvordan renterne kommer til at udvikle sig det kommende år.