Lær af gazelle-virksomhederne: Sådan får du succes med eksport

Vær god på dit hjemmemarked, kend dine konkurrenter og tænk globalt fra starten.

Sådan lyder nogle af kendetegnene for, hvordan du får succes med eksport. Det siger Axel U. Henriques (tv.), regionsdirektør i Nykredit og Ole Østrup, formidlingschef i Industriens Fond. De to var 9. maj begge med i en debat på Børsen Gazelle Accelerator-konferencen i København om netop, hvordan man får succes med eksport. I denne podcast følger vi op på debatten og kommer blandt andet også ind på, hvilke lande der er gode at starte med. Få også et bud på, hvorfor mange af gazelle-virksomhederne ikke ønsker at eksportere mere.

Relaterede artikler

2 min

To råd fra gazelle-virksomhederne skiller sig ud

Giv magten fra dig og få en bestyrelse. Det er de to overordnede råd, som Niels Lunde, chefredaktør på Børsen tager med sig efter de fire Børsen Gazelle Accelerator-konferencer.
2 min

For at få succes er det essentielt at fokusere på det, du er god til

Det er afgørende for succes, at man finder ud af, hvad man er god til og hvad man ikke er god til. Sådan siger Johan Bülow, stifter af Lakrids by Johan Bülow på Børsen Gazelle Accelerator-konferencen i København.
Erhverv | 2 min

Nykredit er Gazellepartner

Nykredit er for første gang partner i Børsen Gazelle, der anerkender og kårer dansk erhvervslivs hurtigst voksende virksomheder. Sammen med fem andre virksomheder støtter vi kåringen af årets gazeller.