Nykredit er Gazellepartner

Nykredit er for første gang partner i Børsen Gazelle, der anerkender og kårer dansk erhvervslivs hurtigst voksende virksomheder.

I år kan Nykredit for første gang kalde sig Gazelle-partner. Sammen med fem andre virksomheder støtter vi kåringen af de hurtigst voksende virksomheder i Danmark, årets gazeller.

”Nykredit Erhvervsbank er Danmarks hurtigst voksende erhvervsbank. Derfor er det naturligt for os at bakke op om Danmarks hurtigst voksende virksomheder – og bringe vores viden i spil som en bank for ejerledere”, siger Casper Kidmose, chefspecialist i Nykredit, og fortsætter:

”Ved samarbejdet med Børsen Gazelle kommer vi i tæt dialog med dem, der driver fremtidens vækst, og får inspiration til hele tiden at forbedre og tilpasse Nykredit Erhvervsbank til ejerledernes særlige behov”.

Prisuddeling i efteråret

Prisen som årets gazelle bliver uddelt fra oktober til december 2018. Gazellekåringerne har til formål at fejre og anerkende dansk erhvervslivs hurtigst voksende virksomheder, gazellerne. Ved hver kåring finder Børsen en gazellevinder, en digital gazellevinder og en fremstillingsgazellevinder. Ved kåringen i København udnævnes landsvinderen i hver kategori.

Bliv inspireret på Gazelle Accelerator-konference

Vil du have indsigt i trends og værktøjer, få inspiration til din egen virksomheds vækst og desuden overvære debatter med de seneste års mest succesfulde gazellevirksomheder? Så har du chancen på årets Gazelle Accellerator-konferencer. Formålet er at give ambitiøse virksomheder inspiration til yderligere vækst.

Gazelle Accelerator-konferencerne bliver afholdt i fire byer landet over.

Relaterede Artikler

2 min

To råd fra gazelle-virksomhederne skiller sig ud

Giv magten fra dig og få en bestyrelse. Det er de to overordnede råd, som Niels Lunde, chefredaktør på Børsen tager med sig efter de fire Børsen Gazelle Accelerator-konferencer.
2 min

For at få succes er det essentielt at fokusere på det, du er god til

Det er afgørende for succes, at man finder ud af, hvad man er god til og hvad man ikke er god til. Sådan siger Johan Bülow, stifter af Lakrids by Johan Bülow på Børsen Gazelle Accelerator-konferencen i København.
Erhverv | 1 min

Afslutning på 2018-quizzen

I januar startede Nykredit ErhvervsBanks 2018-quiz. Rigtig mange har deltaget i konkurrencen, hvor hovedpræmien er et ophold for to på et Comwell Hotel.