Nykredit og Roger hjælper virksomheder med at spare tid i hverdagen

Nykredit har indledt et samarbejde med teknologivirksomheden Roger, og målet er at hjælpe virksomheder med at spare tid på deres administration.

Det er netop blevet nemmere at spare tid på bogholderi og regnskab. Teknologivirksomheden Roger og Nykredit er nemlig gået sammen for at sikre, at kunder i Nykredit Erhvervsbank nemt kan koble op på en løsning, der klarer en del af bogføringstimerne.

Løsningen hedder Roger, ligesom virksomheden, og kunder i Nykredit ErhvervsBank får rabat på Rogers løbende standardabonnementer. Det er gratis at oprette en Bank Connect-aftale til integrationen mellem Roger og netbanken i Nykredit.

Nykredit og Roger har et fælles mål om at hjælpe danske virksomheder med at skære ned på bogføringstimerne, så de kan flytte timer fra trivielle opgaver over mod omsætningsskabende aktiviteter. 

Lovende tech-samarbejde

For Nykredit er samarbejdet et skridt på vejen mod at hjælpe erhvervskunderne med at skabe ekstra timer i hverdagen, og der er store gevinster at hente ved at samarbejde med teknologivirksomheder som Roger.

“Det var oplagt for os at indlede et samarbejde med Roger. Flere af vores kunder er allerede aktive Roger-brugere, og vi vil gerne kunne tilbyde løsninger, der hjælper vores kunder med at frigive tid til mere værdiskabende aktiviteter i virksomheden” udtaler Jesper Larsen, senior projekt konsulent fra Nykredit.

For Roger er samarbejdet med bankerne vigtigt. Cathrine Andersen, medstifter og direktør i Roger, er glad for samarbejdet med Nykredit og glæder sig til at hjælpe så mange Nykredit erhvervskunder i gang som muligt. 

“Nykredit er en af de banker, der er længst fremme i skoene i forhold til at gøre det nemt for kunderne at koble op til tredjeparter som Roger. Det er godt at se, og det er utroligt vigtigt for teknologivirksomheder som os, at bankerne ser mulighederne i at samarbejde.”   

Sådan virker Roger

Roger er et stykke software, som hjælper virksomheder med at sætte kreditorbogholderiet på autopilot. Roger er tilgængelig for virksomheder af alle størrelser og brancher. Fakturaer og bilag sendes til Roger, hvor de går igennem et sikkert godkendelsesflow (2-faktor identifikation,  face recognition/fingertouch på telefon eller via e-mail). Derefter betales leverandøren – helt uden at du skal logge på netbanken. Til sidst bogføres både leverandørfaktura og leverandørbetaling i dit økonomisystem, uden at du eller din bogholder skal gøre noget. Ved at implementere Roger kan du spare mellem 10 og 20 minutter pr. bilag.

Vil du have flere tips til at spare tid i hverdagen? Følg Nykredit Erhvervsbank på Linkedin og følg hashtagget #jagtenpådenekstratime 

Relaterede Artikler

Erhverv | 2 min

Klumme: Fra generation til generation

Fremover vil vi se flere kapitalinvestorer forpagte faste aktiver ud til en landmand, der driver jorden, mv., sammen med sin allerede indkørte bedrift.
Artikel | 3 min

Gazellerne findes overalt og i alle brancher

De hurtigt voksende gazelle-virksomheder, som bliver kåret på fem konferencer i løbet af efteråret, kommer i alle mulige størrelser og i alle brancher. Sådan lød det fra Niels Lunde, chefredaktør på Børsen.
Erhverv | 3 min

Vil du tidligere hjem fra jobbet?

Denne klumme er skrevet af Marie Litrup, stifter af virksomheden TimeWellSpent, der hjælper travle erhvervsfolk til en optimal arbejdsdag med sunde, mentale pauser og fuld kontrol over egen tid.