5 apps, der kan spare dig tid

Vi elsker apps og små, nemme måder at spare tid i hverdagen. Med mobilen i hånden har du en lang række muligheder for at effektivisere og bruge din tid mere optimalt. Se vores fem bud på tidsbesparende apps – og et enkelt tip til et praktisk browser-plugin lige her.

Mobilen kan være en tidsrøver, men den kan også være en genvej til sparet tid, hvis du henter de rigtige apps. Her får du en række apps, der kan spare dig for tid eller gøre dit liv lidt lettere.

 

Speechify

Er du allerede vild med lydbøger og podcasts, vil du elske Speechify. Det er en app, der kan læse tekster op for dig – også på dansk. Når du sidder i bilen, kan du få læst de mails og notater, du ikke nåede at læse i løbet af arbejdsdagen, højt. Speechify kan læse det hele: pdf’er, bøger, artikler, emails. Du kan nemlig også scanne en tekst og få den læst op.

Appen er gratis, men du kan vælge at opgradere til en proversion.

Læs mere og hent Speechify 

Trello

Brug Trello til at få styr på store projekter. Hvert projekt kan få sit eget board, hvor du kan styre og få overblik over, hvordan opgaverne skrider frem. Her kan du oprette lister med opgaver, der skal udføres, opgaver, der er i gang, og opgaver der er færdige. Du kan assigne opgaver til personer i dit team, kommentere, skræddersy arbejdsgangene i de forskellige projekter mv.

Appen er gratis, men du kan opgradere til en guldprofil for at få flere funktioner.

Læs mere og hent appen

NEM – Nykredit Expense Manager

NEM er din genvej til hurtig bilagshåndtering. Med NEM kan du registrere kontantudlæg og kørsel. Når du tager et billede af din kvittering, bliver den automatisk matchet med din Mastercard-betaling. Så kan din økonomiansvarlige hente registreringerne og afstemme dem i jeres bogholderi- og lønsystem.

Du kan få NEM gratis i 2019. Herefter koster det 20 kr. pr. bruger pr. måned.

Læs mere og tilmeld NEM

Wunderlist

Wunderlist er en af de mest populære apps, der kan hjælpe dig med at styre opgaver og få ting fra hånden. Du kan nemt oprette opgaver og lister og dele dem med andre. Wunderlist synkroniserer mellem din telefon, computer og tablet, så du altid har adgang til dine opgaver.

Appen er gratis

Læs mere og hent Wunderlist

eReolen

eReolen er bibliotekernes egen digitale boghylde. Her kan du hente e-bøger, lydbøger og podcasts. Så kan du bruge din transporttid på at lytte dig igennem de nyeste bøger om ledelse eller guiden til, hvordan du transformerer din virksomhed.

Appen er gratis.

Læs mere og hent eReolen

Bonustip – et plugin til din Chrome-browser

Papier

Papier er ikke en app, men vi har taget den med alligevel, da det lille plugin er perfekt til at skrible noter i løbet af arbejdsdagen. Det er en notefunktion til din computer, hvor dine noter gemmes automatisk direkte i browseren Chrome. Du kan vælge, at dine Papier-noter åbner, hver gang du åbner en ny fane i Chrome. En super simpel måde at gemme noter på, der er et digitalt alternativ til de gode, gamle gule post-it-noter.

Papier er gratis

Læs mere og hent Papier

Relaterede Artikler

Erhverv | 4 min

Engagerede medarbejdere har skabt grøn succes hos Frode Laursen

Omkring 400 af Frode Laursens godt 600 chauffører i ind- og udland har ændret kørestil. Hos transport- og logistikvirksomheden Frode Laursen spiller medarbejderne en central rolle i den grønne omstilling.
Erhverv | 2 min

Nykredit tilbyder mellemfinansiering af momslån

Regeringen har meldt sig klar med en ny hjælpepakke på 170 mia. kr. Og nu kan du som erhvervskunde i Nykredit igen benytte Særlig Erhvervskredit med 0% i rente til mellemfinansiering af momslånet.
Erhverv | 4 min

Kig i krystalkuglen for dansk erhvervsliv 2021

Hvem får succes i 2021, hvad skal der til for at klare sig igennem, og hvilke tendenser kommer vi til at se i dansk erhvervsliv? Cheføkonom i Nykredit Troels Kromand Danielsen giver sit bud på, hvad vi kan forvente os af 2021.