Vi har fået et langt sundere forretningsklima - men hård periode er i vente

Vi har fået et langt sundere forretningsklima end det, vi så i marts, men der er stadig en hård periode i vente. Sådan lyder det fra Troels Danielsen, cheføkonom i Nykredit, her i den anden af fire faser af genåbningen af Danmark.

Dette er endnu en særpodcast om coronakrisens konsekvenser og perspektiver for erhvervslivet - denne gang med en status og udsigterne her i den anden fase af genåbningen.

Vi ser blandt andet på tal for forbruget, der siger noget om, hvordan økonomien har det, for noget tyder på, at danskernes lyst til at bruge penge vendte allerede i april. Sådan lyder det fra Troels Danielsen, cheføkonom i Nykredit.

Til gengæld er der stadig lidt dystre udsigter for eksportvirksomhederne.

Overordnet har vi fået et forretningsklima, der er langt sundere end det vi så i marts, men stadig med en hård periode i vente, lyder det.

Relaterede Artikler

Erhverv | 3 min

Nykredit klar til at hjælpe kunderne med at overtage deres statslige coronalån

Den 1. april står en række virksomheder over for at skulle betale udskudt moms og A-skat tilbage til staten. Det kan være en udfordrende situation oven på flere perioder med restriktioner, og derfor er Nykredit klar til at drøfte muligheden for at overtage de statslige coronalån fra kunderne.
Erhverv | 3 min

Forenet Kredit: Ambitiøst grønt landbrugsinitiativ skal hjælpe landmænd med grøn omstilling

Med støtte fra Forenet Kredit – hovedejer i Nykredit – kan alle landmænd i Danmark fra næste år få adgang til et nyt digitalt redskab, som skal sætte turbo på klimaomstillingen. Samtidig tilbydes tusindvis af landmænd og landbrugs-studerende fra næste år en helt ny klimauddannelse. Initiativerne skal gøre det lettere for landmænd at vælge grønne løsninger.
Erhverv | 14 min

Særpodcast: Det går den rigtige vej for erhvervslivet - men hold stadig øje med hjælpepakker

Den delvise nedlukning af Danmark har betydet et alvorligt tilbageslag for økonomien og erhvervslivet, men det går den rette vej med at komme tilbage. Sådan lyder det fra Troels Danielsen, cheføkonom i Nykredit.