SMV-garantien gør en forskel hos Roll-o-Matic

Maskinfabrikken Roll-o-Matic bruger SMV-garantien i deres markedsføring for at tiltrække nye kunder. Garantien gør nemlig Roll-o-Matics maskiner særligt attraktive på grund af den konkurrencedygtige finansiering.

Roll-o-Matic er en maskinfabrik, der producerer maskiner til plasticposer og filmmaterialer. Med 85 ansatte og en historie, der går tilbage til 1967, er det en etableret spiller i markedet. Men maskinerne er relativt dyre, og for at vinde en ordre kan det være en fordel at slå på SMV-garantien fra EKF som finansieringsmulighed. Derfor bruger Roll-o-Matic også garantien i markedsføringen af maskinerne på eksportmarkederne.

"Det, at vi har kunnet benytte EKF-garantien, har haft stor betydning for os. Som leverandør står vi meget stærkere, når vi kan tilbyde finansiering. Så for os vil det være meget vigtigt fremadrettet," siger Birger Sørensen, administrerende direktør i Roll-o-Matic.

Sådan fungerer en SMV-garanti

SMV-garantien giver små og mellemstore eksportvirksomheder bedre muligheder for at tilbyde en kunde i udlandet langfristet kredit til en konkret eksportordre på op til 25 millioner kroner. Kernen er, at selv om din kunde får kredit, får du dine penge ved levering.

Læs mere om SMV-garantien fra EKF

Sådan kan vi hjælpe dig

Har du brug for hjælp til at komme videre? Som kunde i Nykredit kan du altid kontakte din rådgiver og høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kan fx tage kontakt til EKF og undersøger mulighederne i forhold til din konkrete ordre, og vi hjælper med at lave præsentationsmaterialet om SMV-garantien over for din kunde. Vi kan også deltage i kommunikationen med din kunde, hvis du har brug for det. Vi udfærdiger kreditdokumenter og står for opkrævningen af de efterfølgende betalinger.

Kom godt videre

Udlandshandel under corona: Alle jagter kredittid

Corona har vendt op og ned på dagsordenen i mange virksomheder. Nu er sikkerhed og kredittid noget, man jagter, mens tilliden til ellers faste handelspartnere er væk. Og virksomhederne, der ikke nåede at sikre sig i tide, bløder.
Læs mere

Mød Flemming Lippert fra Trade Finance

Flemming arbejder i alle tidszoner, taler flere sprog og forstår kulturen i lande som Peru, Kina og Indien. I sin fritid er han passioneret dykker, hvor han bruger sin evne til at bevare roen og overblikket i pressede situationer. Flemming Lippert arbejder med Trade Finance i Nykredit, hvor han hjælper danske virksomheder med international handel.
Læs mere

Handel med udlandet

I handler med udlandet er der en række forhold, som din virksomhed skal forholde sig til, da I er længere væk fra kunder og leverandører både fysisk, juridisk og kulturelt.
Læs mere