Nykredit er bedst på bæredygtig vækst

Kollegaer gennemgår dokumenter

Nykredit tager en topplacering, når erhvervskunderne vurderer, hvor gode bankerne er til bæredygtighed. Det viser ny måling fra EPSI Rating Group.

Nykredit tager et solidt skridt frem i EPSI’s bæredygtighedsindeks i 2022. Indekset rangerer de største danske banker efter, hvordan erhvervskunderne oplever deres bæredygtighedsindsats.

Nykredit går ikke bare frem i målingen sammenlignet med sidste år men er også den bank, der har haft den største fremgang og placerer sig i toppen af branchen.

Bæredygtighed og samfundsansvar

EPSI Rating Group har bedt erhvervskunderne vurdere bæredygtighed, ved at spørge om banken investerer i bæredygtig vækst med tanke på fremtidige generationer, om banken stræber efter økonomisk fremgang uden negativ social eller miljømæssig påvirkning, og om banken tager samfundsansvar. Og her står Nykredit klart stærkest sammenholdt med resten af branchen.

Gennem omstillingen – sammen

Nykredit har over de seneste år lanceret en række grønne produkter, der skal gøre det nemmere og billigere for både privat- og erhvervskunder at vælge grønne løsninger. Samtidig tilbyder vi rådgivning, services og samarbejder, der kan hjælpe erhvervskunderne gennem den grønne omstilling.

”Den største forskel, vi i Nykredit kan gøre for den grønne omstilling, kan vi gøre sammen med vores kunder. Målingen fra EPSI bekræfter mig i, at vi udvikler nogle bæredygtige løsninger, som passer til vores kunder,” siger Tonny Thierry Andersen, der er koncerndirektør i Nykredit.

Hvordan kan vi hjælpe din virksomhed?

I Nykredit har vi samlet en række produkter og løsninger, der hjælper dig og din virksomhed med den grønne omstilling. Dem finder du på vores grønne temaside til virksomheder. Du kan også kontakte din erhvervsrådgiver i netbanken, ringe på 70109010 eller udfylde en formular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Relaterede Artikler

Erhverv | 3 min

Nykredit tilbyder erhvervskunder adgang til nyt ESG-værktøj

Er du erhvervskunde i Nykredit, kan du nu glæde dig over at få adgang til endnu et ESG-værktøj, der kan hjælpe din virksomhed med den grønne omstilling.
Erhverv | 2 min

Niels Hedermann: Vinder af Nykredits Klima- og Bæredygtighedspris

Mælkeproducent Niels Hedermann bliver kaldt et fyrtårn inden for klima og bæredygtighed i landbruget. Nu har han vundet Nykredits Klima- og Bæredygtighedspris.
Erhverv | 3 min

Sådan kan du som selvstændig optimere pensionsopsparingen

Knap 200.000 danskere arbejder i egen virksomhed som selvstændige, og mange driver deres virksomhed som en personligt ejet virksomhed med brug af den såkaldte virksomhedsskatteordning. Er du er en af dem, så har du en rigtig god mulighed for at optimere din pensionsopsparing.