ErhvervsBank+

Nykredit ErhvervsBank+ er til dig, der driver egen virksomhed og søger en rådgiver, der forstår din virksomheds økonomi og fremdrift. Erhvervsbank+ er til dig, der bruger Nykredit som primær bank.

Nykredit ErhvervsBank+ som sparringspartner

Som både ejer og leder af din virksomhed, er du vant til at sidde med alle beslutninger selv.  Nykredit ErhvervsBank tilbyder værktøjer og sparring, der hjælper dig med at holde styr på den daglige økonomi både i din virksomhed og derhjemme. 

Vi har specialiseret os i at tilbyde helhedsrådgivning til virksomhedsejere på tværs af privat og erhverv. Du får fx særlige rabatter til hele familien og bedre finansieringsbetingelser for både din bolig og i virksomheden.

Jeg vil gerne høre mere om Nykredit Erhvervsbank+

Som ErhvervsBank+ kunde får du

Nykredit ErhvervsBank tilbyder bank, realkredit, investering, leasing og forsikring. Men du vælger selv hvordan, hvor meget, og hvad der bedst passer til din virksomhed. Du får:

  • Rabat på relevante bankgebyrer
  • Frit valg af kort og konti
  • Adgang til MitNykredit Erhverv - netbank
  • De bedste priser på bank- og realkreditfinansiering
  • Adgang til unikke kundefordele

Du vælger selv

Hos os er du enten ErhvervsBank eller ErhvervsBank+ kunde, og principperne er enkle. Hvis du vælger at bruge Nykredit som primær bank til din virksomhed, tilbyder vi lavere priser og gebyrer og flere fordele til dig som kunde.