Team for Trading & Beta Strategies

Kasper Illemann Hansen, Head of Trading & Beta Strategies

Kasper Illemann Hansen har været i Nykredit siden 2008 og blev tilknyttet Nykredit Asset Management i 2012. Han blev optaget på Nykredits Graduateprogram og tilknyttet Trading. I 2017 blev Kasper chef for Trading and Beta Strategies. Kasper er uddannet cand.merc.(MAT).

Brian Eklund, Seniorspecialist

Brian har været i Nykredit Asset Management siden 2017 og var forinden 10 år hos kapitalforvalteren Danske Capital som Senior Portfolio Manager. I Danske Capital var han porteføljemanager på deres multistrategiske aktiefond og skaber af Danske Capitals risikopræmiestrategi i aktier. Han er uddannet cand.merc. (MAT) med speciale i matematik og økonometri.

Mark Horup Sørensen, Specialist

Mark kom til Nykredit Asset Management i 2016, hvor han blev optaget på Nykredits Graduateprogram og samtidig tilknyttet Trading. Mark har tidligere været ansat som student i Nordea Asset Management og Nykredit Koncernøkonomi. Mark er uddannet cand.merc. (FIR) fra Copenhagen Business School.

Andre kompetenceområder

I Asset Management leverer vi produkter inden for en række forskellige kompetenceområder. Læs nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig.