Kapitalmarkedsdag for pengeinstitutter 2018

Dagsprogram

Tid

Aktivitet

09:30 Ankomst, morgenbrød og kaffe
10:00 Velkomst v/ Kim Duus, koncerndirektør i Nykredit
10:15

Nye regler for finanssektoren v/Ane Arnth Jensen, viceadm. direktør i Finans Danmark.

Status på aktuelle og fremtidige udfordringer, herunder bl.a. NEP-krav, kontracyklisk buffer og EU-regulering af kapital, likviditet og afvikling m.v.

11:00

Nedskrivningsegnede passiver v/Torben Jensen, Head of Capital Advisory & Origination, Nykredit Corporate & Institutional Banking

Nykredit giver en statusopdatering på, hvordan pengeinstitutterne i praksis kan udstede nedskrivningsegnede passiver i markedet.

11:45 Frokost
12:30

Dansk realkredit og udenlandske investorer v/ Jacob Skinhøj, Head of Fixed Income & Nordic Research, Nykredit Markets

Nykredit fortæller om dansk realkredit, herunder japanske investorers interesse for produktet, det nuværende udstedelsesmønster, mulighederne for opkøb samt den nye finansieringsform for alment byggeri m.v. 

13:00 Økonomiske og politiske udsigter for 2018 Forholdet mellem Rusland og Vesten er markant forværret, Kina har (måske) valgt en ny politisk kurs og med valget af Trump er der også skruet op for spændingsniveauet i forhold til Iran og Nordkorea. Den erfarne forsker i sikkerhedspolitik, Mikkel Vedby Rasmussen, der er professor på Københavns Universitet, giver sin vurdering af situationen.
13:45

Investering i lavafkastmiljø v/ Morten Therkildsen, direktør i Nykredit Asset Management.

Efter flere år med stærk kursudvikling på aktier og obligationer bør investorerne indstille sig på lavere afkast forude. Men der er flere ting, man selv kan gøre for at sikre sig et tilfredsstillende afkast, uden at risikoen øges.

14:30

Kaffepause

Aktiv pause med fire stande, hvor deltagerne kan byde ind med spørgsmål og kommentarer til ovenstående indlægsholdere.

15:00 Det skal du vide om bobler Hold fast i investeringen, og lad være med spekulationen. Sådan lyder rådet fra Vincent F. Hendricks, Professor og Leder af Center for Information og Boblestudier ved Københavns Universitet. 
15:45 Afrunding v/Robert Spliid, underdirektør i Nykredit Corporate & Institutional Banking

Tid og sted

Torsdag den 17. maj 2018 kl. 9.30-16.00

Hindsgavl Slot
Hindsgavl Allé 7
5500 Middelfart
Danmark