Frigørelse af ressourcer

Ved at vælge Nykredit Portefølje Administration vil I opleve, at investeringsforvaltningen ikke er ressourcekrævende for jer.

Det er muligt med en betydelig frigørelse af ressourcer i eget selskab fra fx front office til back office. Vi tilbyder en totalløsning, hvor den samlede formue administreres hos os med tværgående compliance, risikostyring og rapportering. Ligeledes tilbyder vi administration af enkelte komplekse investeringsprodukter. Løsningerne bliver skræddersyet, så de passer til jer og jeres kunders behov. 

  • Forlængelse af jeres egen organisation: Vi kan håndtere alle middle og back office-funktioner tilknyttet administration af såvel kapitalforeninger som investeringsforeninger. Vi er 150 mennesker fordelt på en række kompetencecentre, som er med til at sikre, at I oplever en nem og enkel hverdag, hvor vi håndterer jeres daglige administrative opgaver.
  • Skræddersyede løsninger: Vi er i stand til at lave interfaces, der er tilpasset jeres systemer. Ligeledes kan vi i tæt samarbejde med jer udarbejde bl.a. myndighedsrapportering og bestyrelsesrapportering, som opfylder jeres specifikke behov.
  • Projektplanlægning: Vi har mere end 23 års erfaring med at gennemføre investerings- og administrationsændringer, skift af kapitalforvaltere og opstart af nye investeringsprodukter. I vil have én dedikeret samarbejdspartner, som understøtter alle nye tiltag og udviklingsønsker.

Relaterede Artikler

Et sikkert valg

Nykredit Portefølje Administration er det sikre valg. Vi er et reguleret investeringsforvaltningsselskab og FAIF, og foreningsadministration er vores eneste forretningsområde.

Frihed til at vælge

Vores styrke er vores kunders behov. Vi er lokale, men giver adgang til verden med vores åbne, uafhængige arkitektur.

Om Nykredit Portefølje Administration

Nykredit Portefølje Administration er et 100%-ejet datterselskab af Nykredit Bank A/S og er et reguleret investeringsforvaltningsselskab og FAIF. Vi fokuserer på foreningsadministration, da det er vores eneste forretningsområde.