Frihed til at vælge

Vores styrke er vores kunders behov. Vi er lokale, men giver adgang til verden med vores åbne, uafhængige arkitektur.

Vi samarbejder bl.a. med mere end 8 lokale og globale depotbanker (hvoraf nogle er de største i verden) og er i daglig kontakt med mere end 100 lokale og internationale kapitalforvaltere. Derudover udvikler vi løbende vores forretning med de nyeste investeringsprodukter i samarbejde med vores kunder.

  • Simple og komplekse investeringsprodukter: Vi understøtter alle typer af investeringsprodukter, der ud over de traditionelle aktie- og obligationsprodukter bl.a. omfatter bank loans, private equity, hedgefonde og swaps. Herudover kan vi varetage collateral management, proxy voting og håndtering af ESG.
  • Lokation: Vi tilbyder en lokal nærhed kombineret med en global tilstedeværelse, der understøtter dit valg af kapitalforvaltere kloden rundt. Hos Nykredit Portefølje Administration har du mulighed for at vælge mellem en dansk eller en luxembourgsk løsning.
  • Samarbejdspartnere: Vi samarbejder i dag med mere end 100 globale kapitalforvaltere, 8 depotbanker og mere end 20 derivatmodparter.  Vi har siden 1994 specialiseret os i at samarbejde med store og små kapitalforvaltere både lokalt og internationalt.

Kom godt videre

Et sikkert valg

Nykredit Portefølje Administration er det sikre valg. Vi er et reguleret investeringsforvaltningsselskab og FAIF, og foreningsadministration er vores eneste forretningsområde.

Frigørelse af ressourcer

Ved at vælge Nykredit Portefølje Administration vil I opleve, at investeringsforvaltningen ikke er ressourcekrævende for jer.

Om Nykredit Portefølje Administration

Nykredit Portefølje Administration er et 100%-ejet datterselskab af Nykredit Bank A/S og er et reguleret investeringsforvaltningsselskab og FAIF. Vi fokuserer på foreningsadministration, da det er vores eneste forretningsområde.