Et sikkert valg

Nykredit Portefølje Administration er det sikre valg. Vi er et reguleret investeringsforvaltningsselskab og FAIF, og foreningsadministration er vores eneste forretningsområde.

Vores egen dedikerede juridiske afdeling er involveret i kontraktforhandlinger, mens vores selvstændige risikoteam og compliance-team er med til at skabe tryghed omkring jeres investeringer.

Når valget er truffet, gør vi etableringen nem; vores Client Onboarding-team involverer alle relevante interessenter og er med til at sikre en sikker og smidig implementeringsproces ved udvikling af nye porteføljer eller ved overflytning af bestående porteføljer.

  • Erfaring: Vi har mere end 23 års erfaring med at levere løsninger til institutionelle investorer og kapitalforvaltere. Vi har i dag en af de mest avancerede systemmæssige platforme i Nordeuropa og har en STP-grad på 95%.
  • Fuld kontrol: Som kunde hos Nykredit Portefølje Administration bevarer du kontrollen, da vi leverer en fuld transparent løsning med mulighed for look-through via bl.a. rapporteringsservices og udarbejdelse af årsregnskab.
  • Asset safety: Vi foretager daglige afstemninger mod depotbanker og modparter. Ligeledes foretager vores Controlling-team årligt mere end 1,1 mio. kontroller med fokus på bl.a. investerings- og operationel risiko. Derved skaber vi tryghed for jer i hverdagen.

Relaterede Artikler

Frigørelse af ressourcer

Ved at vælge Nykredit Portefølje Administration vil I opleve, at investeringsforvaltningen ikke er ressourcekrævende for jer.

Frihed til at vælge

Vores styrke er vores kunders behov. Vi er lokale, men giver adgang til verden med vores åbne, uafhængige arkitektur.

Om Nykredit Portefølje Administration

Nykredit Portefølje Administration er et 100%-ejet datterselskab af Nykredit Bank A/S og er et reguleret investeringsforvaltningsselskab og FAIF. Vi fokuserer på foreningsadministration, da det er vores eneste forretningsområde.