Om Nykredit Portefølje Administration

Nykredit Portefølje Administration er et 100%-ejet datterselskab af Nykredit Bank A/S og er et reguleret investeringsforvaltningsselskab og FAIF. Vi fokuserer på foreningsadministration, da det er vores eneste forretningsområde.

Nykredit Portefølje Administration har eksisteret siden 1993 og består af 150 medarbejdere, som varetager middle og back office-funktioner tilknyttet administration af såvel kapitalforeninger som investeringsforeninger.

Vi har leveret skræddersyede foreningsløsninger til institutionelle kunder og er administrator for mere end 40 foreninger, indeholdende 337 UCITS- og AIF-afdelinger. Vi samarbejder med nogle af de største aktører i verden og har dagligt kontakt med mere end 100 managers fra hele verden.

Vi beregner knap 600 indre værdier hver dag, og 90% af vores kundebase er institutionelle investorer. 

Relaterede Artikler

Et sikkert valg

Nykredit Portefølje Administration er det sikre valg. Vi er et reguleret investeringsforvaltningsselskab og FAIF, og foreningsadministration er vores eneste forretningsområde.

Frigørelse af ressourcer

Ved at vælge Nykredit Portefølje Administration vil I opleve, at investeringsforvaltningen ikke er ressourcekrævende for jer.

Frihed til at vælge

Vores styrke er vores kunders behov. Vi er lokale, men giver adgang til verden med vores åbne, uafhængige arkitektur.