Rådgivning til andelsforeninger

En tæt dialog og opfølgning omkring andelsboligforeningens finansiering og økonomiske drift er essentiel for at sikre en sund og stabil økonomi.

I en andelsboligforening er der mange ind- og udbetalinger, som løbende skal administreres og kontrolleres. Det kan være huslejeindbetalinger, regninger til håndværkere, osv. Driften af andelsboligforeningen kræver ofte meget af bestyrelsens tid og opmærksomhed. Vi har mange års erfaring med rådgivning af andelsboligforeninger og vi kan hjælpe jer med at lette den daglige økonomiske drift af jeres forening.

Vi tilbyder:

  • En netbankaftale, så I kan få et godt overblik og betale regninger, fx via Nets. I kan også få en fuldmagt til eksempelvis jeres administrator.
  • En konto med tilknyttet kredit, så I kan håndtere jeres midlertidige udgifter.
  • Automatisk opkrævning af boligafgiften fra andelshavere via Nets.

Andelsboligforeningens økonomi: Har I de rigtige lån?

Udgifter til betaling af ydelser på andelsboligforeningens lån er typisk en af de poster i regnskabet, der fylder allermest for en andelsboligforening. Det er derfor vigtigt, at foreningen har de Bliv kontaktet Send lån, som passer til jeres forventninger om en stabil eller variabel ydelse – herunder de fordele og ulemper, som følger med de enkelte lånetyper.

Læs mere om andelsboligforeningens finansieringsmuligheder i Nykredit.

Vi følger udviklingen for jer

Ændringer i markedssituationen kan have betydning for, hvilke typer af lån, der er de mest optimale for jeres andelsboligforening. Nykredits rådgivere og specialister inden for området har fingeren på pulsen i forhold til udviklingen på markedet, nye produkter og konverteringsmuligheder – og vi vil rigtig gerne hjælpe jer med at skabe et økonomisk overblik, så I føler, I træffer jeres beslutninger på et trygt og oplyst grundlag.

Nyttige links

Rådgivning til almene boligorganisationer

Nykredit har igennem mange år været en stærk finansiel sparringspartner for de almene boligorganisationer.