Nytlånsberegner for lån til bolig i udlandet

Beregn hvad det koster at låne til køb af bolig i Frankrig eller Spanien.

Beregneren er midlertidigt lukket

Vi arbejder på højtryk for at opdatere vores låneberegner, så du får en beregning, der indeholder alle de informationer, du har brug for, når du skal finansiere en bolig i Frankrig eller Spanien. I mellemtiden kan du få en uforpligtende snak og vejledende beregning ved at sende os dine kontaktinformationer. Vi skal blot vide hvilket land, du er interesseret i og hvilket prisleje, så ringer vi snarest muligt. Vi beklager ulejligheden. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på +45 44 55 15 35.

Se, hvilke muligheder vi kan tilbyde dig

I Nykredit International tilbyder vi lån, som gør det muligt at finde den løsning, der passer til dig og dine behov. Vi hjælper dig på vej, hvad enten du allerede har fundet din drømmebolig eller er på vej sydpå for at søge efter den. 

Læs mere om dine muligheder

Hør Jeanne og Christians historie

I 15 år har Nykredit hjulpet danskere, svenskere og nordmænd med at finansiere deres drømmebolig i Frankrig og Spanien. Vi har bl.a. hjulpet parret Jeanne og Christian i jagten på deres drømmebolig på Mallorca. Her stod vi til rådighed og besvarede parrets spørgsmål, der opstod undervejs i deres købsproces.

Se video om Jeanne og Christians forløb